Gagea este chemat de o concurentă neașteptată în camera roșie! Aflați cine ia decizia uimitoare în episodul de vineri, 2 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Gagea este chemat de o concurentă neașteptată în camera roșie.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Gagea este chemat de o concurentă neașteptată în camera roșie.

Gagea este chemat de o concurentă neașteptată în camera roșie

În episodul de mâine, 2 august 2024, Alexandra deschide o discuție în casa fetelor, astfel le întreabă cine consideră ele că, dintre băieți, nu va fi chemat la camera roșie.

Unele guri spun Patrick, dar și mai multe spun Gagea. Multe fete au convingerea că Gagea nu va fi chemat în camera roșie pentru că nu are cine să fie interesată de el.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Julia și Robi! „Decid să renunț”. Blondina și-a îngrijorat fanii

Cu toate astea, uimirea vine atunci când una dintre concurente, respectiv Francesca, îl cere în camera roșie pe Gagea! Uimirea va fi mare deoarece, până nu de mult, Francesca avea un interes față de Bogdan, cel care a pus

punct cunoașterii cu concurenta.

Apropieri între Gagea și Rebecca

Faptul că Francesca îl cheamă pe Gagea în camera roșie nu e singurul lucru care creează vâlvă în „Casa iubirii”. Tensiunile vor apărea și atunci când Antoni primește cadru cu Rebecca și Gagea în timp ce sunt apropiați la masă și râd unul cu altul. Bruneta îl atinge chiar și pe braț, gest pe care, până acum, nu l-a mai făcut vreodată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Imaginile nu-i pică bine lui Antoni iar Patrick observă acest aspect și decide să-l întrebe dacă-l deranjează că fosta lui iubită nu are nicio remușcare. 

„Păi și dacă m-ar deranja la ea asta, eu ce să zic?”, spune Antoni, conștient că n-are un cuvânt de spus împotriva acțiunilor Rebeccăi, deoarece nu este iubitul ei.

Ce se întâmplă mai departe aflați vineri, 2 august 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!