Gagea, gelos pe Robi și Alexandra: „Te dai la femeile noastre”. Aflați cum va reacționa concurentul la aceste acuzații, în ediția de joi, 22 august, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 aug 2024, 20:54

Gagea se va arăta gelos pe Robi

Sursa: Captură KANAL D

În episodul de joi, 22 august, din emisiunea „Casa iubirii” Gagea va face diverse gesturi surprinzătoare, atât față de Alexandra, cât și față de Robi, care l-a sprijinit în momentele grele.

Se pare că Gagea nu suportă ca Alexandra să își concentreze atenția asupra altor băieți, mai ales când este implicată în activități cu el. Acest lucru se va dovedi printr-un gest neașteptat al tânărului. Concurenții cu care va interacționa bruneta sunt Sebastian și Robi, pe care Gagea se va arăta foarte gelos.

Ce gesturi neașteptate fa face Gagea față de Alexandra și Robi

Când va veni în vizită la concurenții din „Casa iubirii”, Andreea Mantea îl va întreba pe tânăr: „Ești gelos, Gagea?”. Mai apoi, aceasta va arăta imaginile care au făcut-o să-i pună această întrebare tânărului. Pe filmare vor apărea Gagea, Alexandra, Sebastian și Robi. Aceștia din urmă vor începe să stea de vorbă, în timp ce Gagea se va concentra pe gătit, însă acesta va fi deranjat că Alexandra nu îl ajută și o va lovi cu genunchiul, pentru a-i atrage atenția.

„M-a deranjat faptul că am mers să facem ochiuri și nu a fost focusată acolo cu mine”,  va spune tânărul.

De asemenea, Gagea va nega că este gelos pe Sebastian, însă va da de înțeles că, de fapt, Robi ar fi acela pe care îl invidiază: „Pe Sebastian nu, n-am de ce să fiu gelos, pentru că nici n-am simțit din partea lui ceva”.

Citește și: Gagea a izbucnit în lacrimi din cauza amintirilor cu fosta iubită, Alexandra: „Cea mai mare frică a mea..”. Concurenta încearcă din răsputeri să-i recâștige încrederea

Cum vor reacționa Robi și ceilalți concurenți la acuzațiile aduse de Gagea

Robi va fi de-a dreptul șocat de colegul său, întrucât în afara emisiunii i-a fost un bun prieten, lucru confirmat de Patrick, care va fi, la rândul lui, foarte revoltat de atitudinea lui Gagea.

Patrick:   „Afară Robi până și pentru Gagea este un prieten, îi dovedește foarte multe chestii și aici vine Gagea cu chestii că: ”Băi, știm că asta vrei să faci, că te dai la femeile noastre, că nu știu ce”. Adică îi face o imagine rea lui Robi, în condițiile în care Robi când pe Gagea l-a văzut praf, l-a luat, l-a scuturat, l-a ridicat și l-a pus pe poziții înapoi”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Andreea Mantea: „Gagea, este adevărat? Robi, în afară, ți-a fost alături?”.

Robi: „Bă, te-am ajutat când ai avut nevoie sau nu?”.

Citește și: Robi regretă ce i-a spus Virginiei: „Îmi pare rău de tot ce am făcut”. Cum reacționează concurenta de la „Casa iubirii”, la auzul acestor vorbe

Gagea va fi, însă, reținut în a le răspunde, iar Robi, nervos din cale afară, va ieși în grădină. Sebastian se va duce după el, întrucât va vrea să-i fie alături. Ulterior, după ei va veni și Patrick, care va spune: „Îi ia, îi îmbracă, îi parfumează, le dă lovele și...”.

Când va vedea reacția lui Robi, Andreea Mantea va părăsi casa fetelor pentru a se duce să discute cu Robi și îi va pofti înăuntru pe Patrick și Sebastian.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.