Gagea, gest neașteptat pentru Alexandra: "Mă doare!" Concurenta a izbucnit în lacrimi. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 30 iunie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 iun 2024, 21:00
Alexandra și Gagea  Foto(4)

Alexandra și Gagea 

Gagea ia o decizie neașteptată în Casa iubirii, duminică, 30 iunie. Iată despre ce este vorba!

Duminică, 30 iunie, în Gala din Casa iubirii predomină o atmosferă tensionată, după ce Gagea face niște mărturisiri neașteptate în privința fostei sale iubite, Alexandra. Concurenții rămân fără cuvinte, iar Alexandra izbucnește în lacrimi. Iată ce declară concurentul.

Citește și: Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Gagea, gest neașteptat pentru Alexandra

Gala de duminică, 30 iunie, continuă în același registru, cu tensiuni și reproșuri. Astfel, telespectatorii Kanal D România și concurenții din Casa iubirii au parte de o ediție de-a dreptul incendiară.

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra a decis să intre în Casa iubirii cu scopul de a-l recuceri pe Gagea, fostul ei iubit. Însă, parcursul ei în emisiune a fost altul.

Când toți credeau că o să-l facă pe Gagea să se îndrăgostească, din nou, de ea, tânăra a făcut pași către Patrick. 

Gestul Alexandrei nu a fost trecut cu vederea de către Gagea, motiv pentru care tânărul își dorește să părăsească emisiunea și să nu mai aibă nicio legătură cu fosta parteneră.

Decizia lui Gagea de a pleca din Casa iubirii și de a pune punct prieteniei dintre el și Alexandra i-a șocat pe toți concurenții, dar și pe Andreea Mantea, care nu mai înțelege ce se întâmplă între ei.

Gagea: "Alexandra, vreau să-ți spun că de ziua mea ne-am cunoscut și de ziua ta vreau să-mi iau rămas-bun!"

Andreea Mantea: "Ce s-a întâmplat, Alexandra?"

Alexandra: "Nu pot să vorbesc!"

Andreea Mantea: "Să știți, cuvintele, câteodată, dor mai tare decât faptele"

Gagea: "Știu asta.

Și pe mine mă doare, că nu voiam să ajung aici, dar nu mai pot, vreau să ne vedem fiecare de drumul lui, așa e cel mai bine!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Alexandra: "Vreau să-ți spun că îmi pare foarte rău, vreau să știi că am sentimente pentru tine și cel mai frumos cadou ar fi să nu pleci"

Gagea: "Nu am nevoie să mă ierte, eu chiar vreau să pun punct definitiv. Sunt foarte decis!"

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba! „Să creadă că sunt însărcinată”. Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Andreea Mantea: "A vrut ea, nu ai vrut tu. Ai vrut tu, nu a vrut ea.

Acum, vrea ea și nu vrei tu."

Gagea: "Nu mai vreau deloc!"

Andreea Mantea: "Ai vrea să-ți dau posibilitatea să părăsești Casa iubirii, în acest moment, alături de Gagea?"

Alexandra: "Da!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut dacă Cosmin a încălcat sau nu regulamentul emisiunii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 30 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.