Gagea i-a dezvăluit Robertei ce simte pentru ea: ,,Vreau să-ți spun că…” Cum a reacționat Sebastian când și-a văzut iubita cu un alt concurent în camera roșie

Autor: Diana Bostan

Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Sursa: KANAL D

Cresc tensiunile dintre Gagea și Sebastian. În ediția de joi, 30 mai, cei doi concurenți au avut un nou schimb de replici acide, după ce Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie. Iată ce s-a întâmplat!

Băieții au chemat fetele în camera roșie, iar decizia lui Gagea a surprins pe toată lumea, dar în special pe Sebastian. Acesta a chemat-o în camera roșie pe Roberta și a susținut că o place. Cum a reacționat Sebastian?

Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Deși băieții se așteptau ca Gagea să o cheme în camera roșie pe Rebecca, acesta a făcut o alegere surprinzătoare.

Tânărul a chemat-o pe Roberta, spre disperarea lui Sebastian, iar băieții au primit imediat conexiune cu întregul moment. Nu doar băieții au fost surprinși de decizia lui Gagea, ci și Roberta.

Citește și: Gagea, sărut cu Roberta?! Aflați cum va reacționa Sebastian vineri, 31 iunie, într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, difuzată de la 10:00 și 16:30 la Kanal D

Gagea: Roberta, fată frumoasă, simpatică. Mi-a plăcut mult comportamentul ei față de mine. Am și greșit eu că mi-am format o părere proastă despre ea. Dar am simțit nevoia s-o chem aici.

Bogdan: Mamă, ce urât frate.

Robi: Nu credeam că o cheamă pe Roberta.

Fetele l-au pus la zid pe Gagea, iar Rebecca susține că acesta face totul de emisiune și pentru faptul că s-a certat recent cu Sebastian. Gagea i-a dezvăluit Virginiei că-și dorește de ceva să o cheme, însă nu și-a dorit ca totul să fie interpretat greșit.

Gagea: Știam că nu te aștepți să te chem eu, dar...Simțeam să te chem și voiam să te chem de mult, doar că n-am vrut să las de interpretat nimic. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum a reacționat Sebastian

Deși nu i-a picat bine gestul lui Gagea, Sebastian nu-și face griji și susține că știe ce loc ocupă el în inima Robertei.

Robert: Dar oare ce-i spune Robertei? 

Sebastian: ”Nu crezi că Sebastian nu e potrivit pentru tine? Crezi că-ți place comportamentul lui Sebastian?”

Gagea i-a dezvăluit Robertei că nici el nu știe ce are Sebastian cu el, mai ales în condițiile în care părea că se înțeleg destul de bine la început. Gagea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus Robertei că o place.

Citește și: Rebecca îl pune la punct pe Gagea: „Cu Bogdan și cu Antoni simt anumite chestii, cu tine nu!” Cum a reacționat concurentul din Casa Iubirii

Gagea: Vreau să-ți spun că îmi place de tine. Știi că am intrat oarecum pentru tine. Îmi place de tine ca om. Adică nici nu vreau să dau de interpretat că...Sincer, te-aș cunoaște.  Mi-aș dori să te cunosc mai bine.

Băieții s-au gândit să-l întrebe pe Gagea cu cine a fost în camera roșie, iar cel care va reuși să scoată un răspuns de la el va câștiga și un premiu. Roberta i-a spulberat speranțele lui Gagea spunându-i că nu este loc și că sunt doar colegi.

Aici puteți viziona momentul în care Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie: