Gagea îi face declarații romantice Teodorei, iar Alexandra părăsește încăperea în lacrimi: „E Universul meu”. Urmăriți o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” joi, 18 iulie, de la 10:00 și 16:30 la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Ce se va întâmpla între Alexandra, Gagea și Teodora

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de joi, 18 iulie, din „Casa iubirii”, Gagea își va arăta interesul pentru Teodora, ceea ce o va răni pe fosta lui iubită, Alexandra, care va izbucni în lacrimi.

Deși la intrarea Teodorei în „Casa iubirii” Gagea a fost tăcut, în episodul de joi concurentul își va face curaj și va dezvălui că tânăra i-a atras atenția. Însă acest lucru o va da peste cap pe Alexandra, care pare că nu și-a pierdut sentimentele pentru fostul ei iubit.

Gagea își va arăta interesul pentru Teodora, fără să-i mai pese de Alexandra

Chiar dacă noua concurentă este de câteva zile în emisiune, Gagea va argumenta că, înainte să înceapă un dialog cu ea, a vrut să o admire: Teodora, asta e slăbiciunea mea, când văd o fată frumoasă la prima apariție, și pur și simplu am preferat să te admir decât să vorbesc cu tine atunci”.

Ulterior acestor dezvăluiri, Virginia o va întreba pe Teodora: „Dar ție Gagea nu îți place, Teodora?”.

Însă aceasta din urmă va fi rezervată în privința tânărului: „Nu pot să zic că este neapărat genul meu”.

Cu toate acestea, Gagea va forța nota: „Dar ar putea fi?”. Dar Teodora va prefera să nu-l lase să-și facă speranțe prea mari: „ Asta rămâne de văzut”.

Citește și: Sebastian, reacție nervoasă după ce și-a văzut fosta iubită cu Gagea, în camera roșie: „Îl demontez, mă jur”. Spiritele s-au încins între cei doi concurenți

După conversația celor doi, Alexandra va avea o ieșire nervoasă și va dori să încheie orice fel de interacțiune cu fostul ei iubit: „Vreau să nu mai faci nicio glumă și nici să nu mai vorbești cu mine, din momentul ăsta!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Patrick va veni lângă Alexandra, când va vedea că plânge în grădină

După declarația ei șocantă, bruneta va părăsi casa fetelor și se va retrage în grădină, unde va izbucni în lacrimi, din cauza lui Gagea, care a ales să se reorienteze către o altă fată la scurt timp după despărțirea de ea.

Deși Alexandra va pleca din casă pentru a rămâne singură, Patrick va veni să o sprijine în acest moment dificil.

Acesta se va apropia de ea, va încerca să o liniștească și o va întreba de ce plânge. În cele din urmă, tânăra îi va explica: „Nu mi se pare ok ce se întâmplă și fix el să facă așa?”

În timp ce Alexandra nu-și va putea stăpâni lacrimile, Gagea va petrece momente foarte plăcute în compania Teodorei, căreia îi va cânta o niște versuri romantice: „E Universul meu, doar ea m-a făcut fericit”.

Citește și: Cum arăta Teodora de la “Casa iubirii” în urmă cu șase ani. Tânăra și-a impresionat urmăritorii cu aparițiile sale în costum de baie

Noua concurentă va fi măgulită de tânăr și, pentru a da o notă și mai romantică momentului, îi va cere să o ia de mână. Imediat cum va auzi cererea fetei, Gagea nu va mai sta pe gânduri și îi va lua mâna să o sărute.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: