Gagea, în lacrimi! „Consider că aș mai merita o șansă! Sunteți libere să luați orice decizie!” Aflați ce mesaj le va transmite concurentul fetelor și ce se va întâmpla în Gala de duminică, 9 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2024, 21:00

Alexandra, pusă la zid pentru lipsa ei de reacție față de Gagea! Concurentul va izbucni în lacrimi când se va simți vizat spre eliminare și le va transmite tuturor fetelor un mesaj emoționant înainte de momentul nominalizărilor!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie pentru a se cunoaște mai bine, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni aprige declanșate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După o săptămână plină de momente agitate și marcată de multe surprize, în Gala de duminică tensiunile se vor amplifică, deoarece Alexandra, noua concurentă va fi pusă la zid de către colegii săi, în vreme ce Gagea se va simți în pericol de a fi nominalizat spre eliminare.

Alexandra, acuzată de falsitate

În Gala de duminică, in Casa iubirii, Alexandra va fi luată în colimator de către concurenți, care îi vor reproșa faptul că nu a schițat nicio emoție în timpul întâlnirii cu Gagea, semn că nu a intrat în emisiune pentru că a-și relua povestea de iubire. Julia nu se va putea abține și va interveni și ea la adresa Alexandrei, care se va întrista teribil.

Citește și: Alexandra a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a intrat în ''Casa iubirii''. Gagea a rămas fără cuvinte: "Te-ai jucat cu mine!"

Sebastian: În cel mai important moment al vostru tu nu ai schițați nici măcar cea mai mică emoție!

J ulia: Oprește-te tu! Nu mai îmi zice tu mie când să vorbesc!

Alexandra: Vorbeam cu Sebastian, Julia!

Julia: Nu mai îmi zice când să vorbesc!

Alexandra: Oprește-te!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Julia: Ea a venit cu anumite întrebări care mi se păreau standard, fără niciun fel de emoție!

Alexandra: Așa sunt eu, o fire mai puternică și nu pot să exprim ce simt!

Gagea va izbucni în lacrimi când se va simți vizat spre eliminare

Tot în Gala de duminică, Gagea se va întrista teribil în momentul în care va auzi toate acuzațiile aduse la adresa Alexandrei, cea pe care a susținut că încă o place și încă are sentimente pentru ea.

Citește și: Alexandra și Gagea, acuzați ca s-au împăcat în afara emisiunii! Gestul care i-a dat de gol în fața celorlalți concurenți din „Casa iubirii”

Mai mult decât atât, concurentul se va simți la un moment dat vizat de a fi nominalizat spre eliminare și le va transmite tuturor fetelor că ar mai merită o șansă în cadrul show-ului, semn că și-ar dori să mai rămână. În cele din urmă tânărul va izbucni în lacrimi și le spune fetelor că decizia le aparține.

Andreea Mantea: Pregătiți de vot? Gagea ai vreun mesaj pentru fete?

Gagea: Eu consider că aș mai merită o șansă! Dar voi sunteți libere să luați orice decizie!