Gagea încearcă să stârnească o nouă ceartă între Patrick și Bianca! Cum a reacționat Patrick când a aflat că acesta aduce în „Casa iubirii” bârfe despre el și Virginia

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat între Patrick și Gagea

Sursa: Captură KANAL D

Patrick și Gagea au ajuns recent în centrul unui conflict tensionat, în „Casa iubirii”. Totul a pornit după ce Gagea i-a dezvăluit Juliei că Patrick a fost văzut uitându-se la fanpage-uri care îi prezentau pe el și pe Virginia.

Faptul că Gagea a răspândit această bârfă, care ar putea afecta relația lui Patrick cu Bianca l-a înfuriat pe acesta, care a pornit un adevărat conflict în „Casa iubirii”.

Gagea încearcă să stârnească o nouă ceartă între Patrick și Bianca 

Patrick s-a justificat în fața Biancăi, explicând că scena respectivă a apărut întâmplător în secțiunea „For You” de pe rețelele sociale, fără intenția sa de a o viziona.

Cu toate acestea, dezvăluirea lui Gagea a fost percepută de Patrick ca un atac direct.

Furios din cauza situației, Patrick i-a adresat lui Gagea jigniri și amenințări: „Te fac pentru treaba asta și ți-am zis că ești nesimțit!(...) Ai dat-o în alt sens”. În apărarea sa, Gagea a încercat să se justifice, afirmând că l-a avertizat încă din vestiar că intenționează să discute acest subiect: „ Ți-am zis din vestiar: ”Vezi că o să spun chestia asta””.

Patrick nu s-a lăsat intimidat și a răspuns tranșant: „Să nu uiți! Atâta! Să nu uiți, că îmi ești pe țeavă!”.

Citește și: Gagea ar „tânji” în continuare după Alexandra! Ce a observat Moldo în comportamentul acestuia atunci când vorbește despre fosta iubită

Atmosfera tensionată a fost resimțită și de Bianca, care a intervenit pentru a-l calma pe Patrick: „Hai, nu te agita! Uită-te la mine!”.

Cu toate acestea, Patrick a continuat să-l acuze pe Gagea de trădare: „Ești un sifon!”. În cele din urmă, Gagea a părăsit încăperea, lăsând conflictul deschis.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Julia le-a povestit și celorlalte fete despre planul lui Gagea

După ce Gagea a părăsit conflictul, Bianca și Julia s-au întors, și ele, în casa fetelor, acolo unde blondina a dezvăluit detalii suplimentare despre conflict, explicând că Gagea i-a prezentat informația într-un mod intenționat pentru a stârni discuții.

Deci, a venit Gagea la mine și mi-a spus: ”În vestiar, Patrick se uita la fanpage-urile cu el și cu Virginia” și îi zic eu: ”Nu te cred” și zice: ”Întreabă-l pe Robi”. M-am dus la Robi, l-am întrebat, ca să mă asigur, că el mi-a zis, Gagea: ”Îți dau o bârfă să o zici în casa fetelor”. Trebuia să mă asigur de bârfă și Robi a zis: „Nu mă, ce ai? Că îi apăreau de alea, nu se uita el intenționat””.

Citește și: Bianca Giurcă, primele declarații despre sarcină! Ce i-a recunoscut aceasta Robertei, la doar câteva săptămâni de la intrarea în „Casa iubirii”

Disputa dintre Patrick și Gagea a adus din nou în prim-plan rivalitățile din „Casa iubirii” și a arătat cât de ușor poate un gest să fie interpretat diferit în contextul competiției. Rămâne de văzut dacă tensiunile dintre cei doi se vor aplana sau vor evolua spre un conflict mai profund.