Gagea, îndrăgostit de Denisa? „E frumoasă”. Alexandra fierbe pe dinăuntru și aruncă cu amenințări

Autor: Diana Ghita

Tensiunile dintre Alexandra și Gagea continuă

Sursa: Captură KANAL D

După ce a pus punct relației cu Alexandra, Gagea pare din ce în ce mai hotărât să își găsească o nouă parteneră în „Casa iubirii”, iar fosta lui iubită bănuiește că o place pe Denisa.

Atât Andreea Mantea, cât și Gagea au înțeles, dintr-o discuție recentă, că Alexandra ar vedea în Denisa o competiție, întrucât tânărul ar fi pus ochii pe ea.

Ce este, de fapt, între Gagea și Denisa

Bruneta, însă, i-a contrazis pe prezentatoare și pe fostul ei iubit și a explicat că, de fapt, a spus opusul: „Eu am spus că nu îi place, pentru că nu-i genul lui”.

După ce Alexandra a lămurit această neînțelegere, Gagea a asigurat-o că nu are sentimente pentru Denisa, chiar dacă este o fată cu numeroase calități: „Denisa e o fată foarte happy, e energică, e binedispusă, nu pot să spun că îmi dă o energie bună sau o energie proastă, dar în sensul acela nu mă văd cu ea vreodată. Ea, ca om, fizic e frumoasă, dar în sensul amoros nu, pentru că nu simt că ne-am potrivi”.

Ulterior, Moldo l-a întrebat dacă, după despărțirea de Alexandra, s-ar reorienta către o altă concurentă: „Crezi că ai putea să te apropii de altă fată?”.

Citește și: Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții

Gagea a explicat că nu poate intra atât de rapid într-o nouă relație: „Aș putea să mă apropii, cu pași mărunți, spre altă fată, dar pentru o relație, momentan, nu sunt pregătit”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă cu fiica sa, Victoria! Cu ce dificultăți se confruntă: „Mi s-a rupt sufletul când copilul meu a țâșnit și a venit direct către brațele mele.”

Gagea nu o mai vrea pe Alexandra în „Casa iubirii”

După despărțire, Gagea și Alexandra au avut mai multe discuții, iar cea mai recentă a fost în ediția de astăzi, în grădină, unde concurentul a simțit că bruneta ar lansa amenințări după ce a părăsit-o. Însă, cu toate acestea, tânărul i-a adus în vedere fostei partenere că niciun gest de al ei nu îl mai poate da înapoi de la hotărârea pe care a luat-o.

„Dacă tu te gândești că, prin discuțiile noastre, ar fi cumva să-mi schimbi decizia, vreau să îți spun că te înșeli”,  i-a

spus Gagea Alexandrei.

Citește și: Alexandra și Gagea, foarte tandri în preajma lui Patrick! Concurentul nu i-a mai putut privi și a părăsit, furios, încăperea

Ulterior, Andreea Mantea l-a întrebat cine ar vrea să plece primul din emisiune dintre el și fosta lui iubită, iar tânărul a dat de înțeles că ar vrea ca Alexandra să fie prima eliminată, întrucât el este hotărât să-și găsească jumătatea: „Eu vreau să rămân în continuare, poate o să vină o fată și pentru mine, m-o fi văzut la televizor, a văzut ceva interesant

la mine, poate vrea să mă cunoască. De ce să nu?”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: