Gagea își iese din minți în platou din cauza Alexandrei! „Pentru nimeni în viața asta nu mă mai schimb!”. Concurenții îl pun la zid

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Gagea își iese din minți din cauza Alexandrei.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Gagea își pierde cumpătul după ce Alexandra îi comunică un deranj pe care-l simte.

Gagea își iese din minți în platou

În episodul de astăzi, 19 iunie 2024, Alexandra a decis să-i spună lui Gagea pe conexiune că o deranjează anumite glume deplasate pe care acesta le face, inclusiv de față cu Andreea Mantea. În momentul în care Gagea a auzit spusele Alexandrei, a părut

foarte nepăsător și i-a răspuns ironic la reproșuri.

Pe de altă parte, concurenții spun că Gagea și-ar permite să facă anumite glume sau gesturi deplasate deoarece Alexandra i-a permis aceste lucruri, probabil, în trecut, și este sigur că nu l-ar lăsa, moment în care Alexandra s-a întrebat de unde deține atât de multă încredere fostul ei iubit.

„Cum adică de unde atâta siguranță? Ai venit aici pentru mine, nu? Prin asta mă faci să înțeleg că sunt mințit!”, spune Gagea.

„Nu înseamnă că trebuie să faci chestii care mă deranjează. Odată ce-ți spun să nu mai repeți o chestie, tu continui s-o tot faci!”, spune Alexandra.

Gagea nu mai suportă ca Alexandra să-i aducă reproșuri, astfel că-i dă un ultimatum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Dacă mă vrei cum sunt, bine, dacă nu, eu nu mai am treabă!”, exclamă Gagea.

„Tu așa iei situația? În loc să remediezi problema...”, întreabă Alexandra.

„Ce să remediez acum, când ești în starea asta? Nu mai vreau să vorbesc”, spune Gagea.

Concurenții îl pun la zid pe Gagea

Deși Gagea își iese din minți când aude deranjurile Alexandrei, iată că nimeni nu este de acord cu el.

Atât băieții, cât și fetele consideră că acesta se comportă urât cu ea, motiv pentru care fetele i-au atras atenția că nu oferă respect persoanei cu care a avut o relație timp de doi ani.

„Pentru nimeni în viața asta nu mă mai schimb! Punct!”, spune Gagea.

„Până la urmă cu ce am greșit? Că și pe stradă dacă merg cu tine de mână îmi permit să fac glume de genul și oriunde am făcut, și toată lumea a râs, numai tu vii și te superi!”,

a continuat Gagea.

Deși băieții spun că Alexandra are tot dreptul să se supere, tânăra declară că nu este supărată pe Gagea, ci doar și-a exprimat deranjul vizavi de glumele deplasate pe care le face.