Gagea, la un pas de a renunța la Alexandra! "Nu mai văd un interes foarte mare față de mine!" Aflați cum va reacționa concurentul și ce va spune Patrick, miercuri, 26 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iun 2024, 00:10
video Foto(5)

Alexandra va da cărțile pe față și va spune pe cine ar alege dintre Gagea și Patrick! Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii și ce decizie uluitoare va lua concurenta!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente impresionante alături de cei pe care îi simpatizează, de întâlniri romantice, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni uriașe iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă, Virginia a intrat în rolul unui consilier în amor pentru a-l ajuta pe Patrick să se apropie de Alexandra, tânăra care i-a atras atenția în ultima vreme și pe care își dorește să o cunoască mai bine, în ediția de miercuri, lucrurile vor

capătă o turnură neașteptată, deoarece Gagea va reacționa și îi va transmite fostei lui iubite că între ei nu va mai fi nimic, din moment ce ea s-a reorientat către un alt bărbat.

Gagea, la un pas de a renunța la Alexandra! "Nu mai văd un interes foarte mare față de mine!"

În ediția de miercuri, 26 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Gagea va fierbe de gelozie și își va exprimă părerea despre comportamentul și gesturile la care Alexandra a recurs în ultimele zile față de Patrick.


Gagea îi va mărturisi Alexandrei că nu mai crede că ea mai are vreun interes față de el și i-a dat de înțeles că îi oferă cale liberă către un alt bărbat dacă acest lucru își dorește.

Citește și: Motivul pentru care Patrick nu se poate apropia de Alexandra: „Nu știu ce face...”. Decizia luată de Virginia după ce concurentul i-a spus această problemă

„Alexandra, nu mai văd în tine un interes foarte mare față de mine și nu știu ce să zic! Tu să dorești să cunoști pe cineva și eu să fac în continuare pași spre tine!”, va spune Gagea.

Alexandra va da cărțile pe față și va spune pe cine ar alege dintre Gagea și Patrick

În ediția de miercuri, în Casa iubirii, Gagea va trece prin momente dificile deoarece va constată că Alexandra are de gând să renunțe definitiv la el și să se îndrepte către Patrick.

Pe de altă parte, Patrick se va arată uluit de atitudinea și mai ales de hotărârea Alexandrei de a se orienta către el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Virginia în rol de consilier în amor, gata să aprindă scânteia între Alexandra și Patrick! „În prezența ta îl văd binedispus!” Iată ce s-a întâmplat în casa fetelor și ce reacții s-au stârnit

Antoni: Alexandra, să zicem că nu ai fi avut o relație cu Gagea, intri în Casa iubirii, îl vezi pe Patrick, îl vezi pe Gagea, spre cine te îndrepți prima oară?

Alexandra: Probabil Patrick! Tu vrei sută la sută exclusivitate dar eu n-am primit nici 10 la sută de când am venit aici!

Gagea: Stau lângă o femeie și mă despart o luna, se duce la alții și după aia vine la mine! Nu pot, punct!