Gagea o invită pe Roberta în camera roșie, iar Sebastian fierbe de furie! Aflați ce schimb de replici aprige vor avea cei doi miercuri, pe 17 iulie, într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Cum va reacționa Sebastian când o va vedea pe Roberta în camera roșie cu Gagea

Sursa: Captură KANAL D

Ediția de miercuri din show-ul „Casa iubirii” se anunță a fi una plină de tensiuni! În casa băieților, Sebastian va avea o ceartă aprinsă cu Gagea, iar în casa fetelor Rebecca va izbucni în lacrimi, din cauza celorlalți concurenți.

Sebastian va răbufni și va vedea negru în fața ochilor după ce Gagea o va invita pe Roberta în camera roșie, iar criticile și glumele celorlalți concurenți din „Casa iubirii”, pe seama relației sale cu Antoni, o vor face pe Rebecca să își iasă din minți.

Ce schimb de replici aprige vor avea Sebastian și Gagea, după camera roșie cu Roberta

După ce Sebastian va vedea că Gagea o cheamă pe Roberta în camera roșie, va avea o adevărată ieșire nervoasă și va lansa amenințări la adresa lui: „Îl demontez, mă jur, pentru faza asta”. 

Gestul lui Gagea le va uimi, de asemenea, și pe Roberta, dar și pe celelalte concurente, însă acesta va explica de ce a preferat s-o invite pe Roberta:  „Chestia de ieri m-a lăsat așa, în aer.

Nu am înțeles de unde și până unde ai ajuns să-mi ceri să-ți fac omletă. Eu presupun ceva. Să nu înțelegi că nu mi-a făcut plăcere să stau cu tine să fac omletă, chiar am râs, chiar ne-am amuzat”.

Conversația celor doi va fi transmisă live în casa băieților, ceea ce va alimenta furia lui Sebastian: „Vai, mamă! Auzi-l ce spune!”

După ce Gagea va ieși din camera roșie, Sebastian îi va cere imediat socoteală: „Vino încoace, Gagea! Poți să te iei de urechi!”.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Însă Gagea îi va răspunde, foarte încrezător: „Ce e frate? Te iau palpitațiile? Ce ai?”.

Atitudinea acestuia îl va revolta și mai tare pe Sebastian: „Ce palpitații, băi?! Că nu ești vreun Maluma”.

Rebecca nu va mai suporta ceea ce spun cei din jur despre ea și Antoni și va plânge

În casa fetelor atmosfera va fi la fel de tensionată, întrucât Rebecca nu va mai suporta criticile referitoare la relația ei cu Antoni, venite din partea colegilor și colegelor ei.

Aceasta va începe să plângă și să își exprime frustrările în fața tuturor concurenților, pe care i-a acuzat că din cauza lor nu funcționează lucrurile între ea și iubitul ei.

„Mă frustrează chestiile astea! Cum să meargă (n.r. relația dintre ea și Antoni) când toată lumea zice că eu sunt rea cu el? Nu suntem lăsați în pace, pentru că non stop, și de la băieți, și de la fete, sunt glume proaste, care nu-și au locul.

Toată ziua trebuie să pic cumva și m-am săturat!”,  va spune Rebecca, în lacrimi.

Citește și: Rebecca îl pune la zid pe Antoni! Tânăra vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui. De la ce a pornit scandalul

Urmăriți în materialul video de mai jos ce se va întâmpla în ediția de miercuri, 17 iulie: