Gagea o mitraliază pe Alexandra. Tânărul este complet dezamăgit de fosta lui iubită: "Ți-ai bătut joc de mine în ultimul hal!" Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Patrick

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 iul 2024, 18:58

Gagea o pune la zid pe Alexandra. Iată ce declarații l-au scos din sărite pe concurent.

Tensiunile se amplifică pentru Gagea, după ce aude declarațiile Alexandrei despre Patrick. Tânărul este extrem de dezamăgit și nu înțelege comportamentul brunetei din cadrul competiției. Iată ce a putut să spună concurenta despre Patrick.

Citește și: Între două nu te plouă! Patrick, subiect de discuție aprins între Teodora și Alexandra: „Patrick se face că nu știe, deși știe”

Gagea o pune la zid pe Alexandra, după ce face declarații controversate în Casa iubirii

Joi, 25 iulie, telespectatorii Kanal D România au avut parte de o ediție tensionată a emisiunii Casa iubirii. În această zi, Alexandra a dezvăluit noi detalii despre ce s-a întâmplat între ea și Patrick, în prima zi în care ea intrat în competiție.

Alexandra a mărturisit la început că a decis să fie concurentă în Casa iubirii pentru Gagea, deoarece și-a dorit să-l recucerească.

Însă, în ediția de joi, tânăra i-a bulversat pe concurenți cu declarațiile ei. Aceasta susține că, încă din prima zi în care a pășit în emisiunea, a simțit că se întâmplă ceva între ea și Patrick. Declarațiile controversate ale tinerei l-au șocat pe Gagea, care s-a arătat extrem de revoltat.

Alexandra: "Nu e doar că s-a acomodat cu mine. Noi de la început am avut o conexiune, de când am intrat și m-am pus pe canapea.

A fost o chestie care nu se poate interpreta, chimie. Din prima, de când am coborât pe scări."

Robi: "Alexandra, la cine te-ai uitat prima dată când ai coborât scările?"

Alexandra: "Prima și prima dată m-am uitat la Gagea."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Robi: "Minți!"

Gagea: "Alexandra, te contrazici singură! Ai zis că ai coborât și ai simțit ceva la Patrick... și ai venit să mă cucerești pe mine? Ferească Dumnezeu! Nu mai știi să minți, femeie! Mi-ai mâncat zilele. A venit să-l recucerească pe Gagea și a simțit pe..."

Gagea susține că Alexandra a intrat în competiție pentru alte lucruri, nu pentru a se împăca cu el, așa cum a mărturisit tânăra la început.

Gagea: "Numai pentru emisiune a venit aici, acum realizez! Plângi un pic! Dramatizează! Ești zero pentru mine. E o mincinoasă. Patrick, ai grijă că îți face felul! Cu asta se hrănește!(...) M-ai mințit, Alexandra! M-ai jucat cum ai vrut tu. Ți-ai bătut joc de mine în ultimul hal! Ai venit aici să faci pe interesanta."

Citește și: Alexandra, geloasă pe interacțiunile dintre Patrick și Teodora?! Cum a reacționat concurenta când i-a văzut pe cei doi în camera roșie: „Noi am discutat”

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat în Casa iubirii și ce reproșuri dure i-a mai adus Gagea Alexandrei, urmăriți materialul video de mai jos.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.