Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 sep 2024, 19:23

Alexandra intervine în discuția dintre Gagea și Julia.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.

În ediția de sâmbătă, 7 septembrie, Alexandra a ținut să-i reproșeze lui Gagea replica pe care acesta i-a dat-o Juliei. Blondina s-a simțit extrem de jignită, iar Alexandra l-a rugat pe Gagea ca aceste lucruri să nu se mai repete.

Citește și: Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!” Iată cum a reacționat Sebastian

Schimb dur de replici între Gagea și Julia

Alexandra a vrut să afle motivul pentru care Julia a venit atât de supărată în casa fetelor, în ediția anterioară a emisiunii ”Casa iubirii”. Blondina s-a arătat deranjată de replica lui Gagea, motiv pentru care Alexandra a ținut să-i atragă atenția.

Alexandra: A fost ieri o fază și Julia era foarte supărată și nervoasă.

Ce glume ați făcut dincolo?

Julia: Nimic, a fost o glumă foarte proastă.

Citește și: Cine este concurenta pe care Antoni regretă că nu a cunoscut-o în „Casa iubirii”! Rebecca nu ar fi fost prima lui opțiune! Nu ratați o nouă ediție incendiară pe 7 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Gagea: Nu s-a întâmplat nimic. Julia căuta subiecte cu mine și eu n-am vrut să-i permit. Îmi cer scuze dacă te-a deranjat să fii portar.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Deranjată în continuare de Gagea, Julia a decis să-și păstreze calmul și să trateze situația cu maturitate.

Julia: Gagea, ai noroc pentru că suntem aici și că am bun simț și că nu-ți voi da niciun fel de replică.

Alexandra i-a atras atenția lui Gagea

Deranjată de vorbele pe care iubitul ei i le-a adresat unei alte concurente, Alexandra a ținut să-i atragă atenția lui Gagea și să nu se mai comporte așa pe viitor.

Chiar și așa, Gagea consideră că nu a greșit cu nimic și că totul a fost doar o glumă banală.

Alexandra: Pe viitor, dacă Julia se mai bagă în seama cu tine, așa cum zici tu, poți, te rog, să nu mai faci glume cu tentă cu ea?

Gagea: Eu nu consider că am greșit, dar îmi cer scuze.

Am făcut o glumă, e o chestie banală.

Aici puteți urmări momentul din ediția de sâmbătă, 7 septembrie:

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul