Gagea și Alexandra, date romantic la malul Mării Negre! Aflați ce s-a întâmplat la întâlnirea lor în episodul de sâmbătă, 24 august, din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Gagea și Alexandra au avut un date romantic pe litoral

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă, 24 august, a emisiunii „Casa iubirii”, se vor difuza momente emoționante de la date-ul Alexandrei și al lui Gagea. Însă, în tot acest timp, Antoni și Rebecca vor începe să se certe.

Alexandra și Gagea au fost trimiși într-o mică excursie la mare, iar în episodul de sâmbătă cei doi îndrăgostiți vor revedea cu drag imaginile. Concurenții de la „Casa iubirii” par să se fi simțit foarte bine, întrucât au petrecut momente foarte romantice.

Ce s-a întâmplat la întâlnirea Alexandrei și a lui Gagea

La date, Gagea și Alexandra par să se fi distrat pe cinste pe plajă, însă, totodată, au discutat și despre relația lor, iar cei doi tineri par să fi făcut pace și să fi lăsat trecutul în

urmă.

Alexandra: Familia mea nu a fost mândră de ce am făcut eu, dar nici de comportamentul tău față de mine, pentru că te-a văzut total altfel.

Gagea: Ai emoții?

Alexandra: Nu, dar îmi vine să plâng.

Ulterior, Gagea i-a spus brunetei: „De ce îți vine să plângi? Eu pot ierta” și a încercat să o consoleze printr-o îmbrățișare.

Citește și: Robi reacționează dur după ce Gagea l-a acuzat că s-ar da la Alexandra: „Îi țin pe afară cu bani și ei vin și dau în mine?!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

În timp ce vor rula imaginile de la date, Alexandra va împărtăși cu ceilalți concurenți concluzia pe care a tras-o după excursia în cuplu: „Afară e mult mai simplu totul și decurge totul altfel decât în casă, pentru că sunt multe păreri, suntem foarte diferiți și e mult mai greu să menții o relație aici”.

Între Rebecca și Antoni vor ieși, din nou, scântei

După difuzarea materialului cu Gagea și Alexandra, Andreea Mantea va observa că Rebecca și Antoni se vor distanța, pe canapea: „Erați îmbrățișați și acum aveți o distanță”.

Antoni îi va explica moderatoarei că: „Au fost niște momente de la date în care eu și Patrick, pur și simplu, vorbeam în același timp și ne amuzam, la un moment dat, pe treaba asta și (n.r.

Rebecca) s-a luat de mine că: ”Eu am venit aici să râzi cu Patrick? ”.

Giuly va interveni în discuție și va adăuga: „Rebecca mai este deranjată și de faptul că stă lângă iubitul ei și el nu o prea bagă în seamă, adică și eu dacă aș veni aici și Robert ar sta și ar vorbi cu ei m-ar deranja”.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”

Ulterior, Rebecca va părăsi, în lacrimi, casa băieților, însă, înainte de a pleca, va spune: „(n.r. Antoni) Nu știe să se comporte. Sunt câine? Cică: ”Du-te în treaba ta!””.

Urmăriți în materialul video de mai jos ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 24 august, în „Casa iubirii”: