Gagea și Alexandra, întâlnire neașteptată în camera roșie! Ce și-au spus cei doi foști iubiți! „N-am venit să-ți reproșez nimic!” Iată cum a reacționat Alexandra

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2024, 00:28
video Foto(4)

Gagea îi va cere Alexandrei să nu îl mai țină în suspans! „Nu-mi place, nu pot să accept!” Aflați cum va reacționa Alexandra și ce se va întâmpla cu relația lor!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare ediție prin noi momente de senzație, noi provocări uluitoare, au parte de întâlniri de pomină cu cei sau cele pe care îi simpatizează, dar se confruntă și cu multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După ce în ediția precedentă Alexandra s-a apropiat din ce în ce mai mult de Patrick, cu ajutorul Virginiei, care a jucat rolul de consilier în dragoste, în ediția de astăzi, Gagea a hotărât să o cheme pe fosta lui iubita în camera roșie pentru a lămuri lucrurile.

Gagea și Alexandra, întâlnire neașteptată în camera roșie! Ce și-au spus cei doi foști iubiți

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Gagea a trecut prin multe frământări și regrete și a privit neputincios cum Alexandra îi scapă printre degete și își îndreaptă atenția spre Patrick. Tânărul a decis să o cheme pe Alexandra în camera roșie pentru a încerca să lămurească cele petrecute în ultima vreme.


Vizibil emoționat, Gagea a întâmpinat-o pe Alexandra cu un buchet mare de flori și a poftit-o pe canapea să poarte o conversație serioasă despre ceea ce se va întâmplă între ei pe viitor.

Citește și: Gagea, la un pas de a părăsi „Casa iubirii”! Concurentul nu acceptă ca Alexandra să se apropie de Patrick: „Nu pot să rămân”

Alexandra: Nici tu nu știi ce îți dorești! Te deranjează orice chestie!

Gagea: Părerea mea e că ești un pic influențată! Vreau să fac mulți pași către tine!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandra: Și eu îi aștept! Și am zis asta!

Gagea îi va cere Alexandrei să nu îl mai țină în suspans

Gagea i-a mărturisit Alexandrei că nu a chemat-o în camera roșie pentru a-i face reproșuri, însă cu toate acestea tânărul i-a spus că îl deranjează foarte mult atitudinea ei din ultimele zile. Concurentul a recunoscut că îl afectează teribil apropierea ei de Patrick și ar vrea să îi spună concret dacă mai simte sau nu ceva pentru el sau are de gând să își îndrepte toată atenția asupra rivalului sau.

Citește și: Gagea ia foc când Alexandra vorbește cu un alt băiat din casă: „Nu am voie să vorbesc cu nimeni?” Ce reproșuri îi aduce concurentul

„N-am venit să-ți reproșez nimic! Fă ceea ce simți! Eu în continuare o să încerc să ajungem într-un punct favorabil nouă! Vreau să ții cont că mă deranjează ceea ce se întâmplă și nu mă lasă să fiu mai deschis cu ține! Dacă tu nu mai simți ceva concret pentru mine o să înțeleg! Dar dacă o să mă

ții așa în suspans, nu pot să accept!”, a spus Gagea.