Gagea și Alexandra, puși la zid de Sebastian și Julia: "Ești falsă!" Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 8 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 iun 2024, 19:08

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 8 iunie. Gagea și Alexandra sunt criticați de Sebastian și Julia. Iată ce reproșuri își aduc concurenții din Casa iubirii.

Sâmbătă, 8 iunie, concurenții din Casa iubirii au parte de noi discuții tensionate și certuri aprige care îi pun la grele încercări. Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Gagea și Alexandra în această ediție. Iată ce se va întâmpla între concurenți.

Citește și: Robert și Giuly, date plin de adrenalină și distracție! Concurenta i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste tânărului: "Te iubesc!" Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți clipe de neuitat

Gagea și Alexandra, puși la zid de Sebastian și Julia

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii, Gagea și Alexandra vor avea parte de un nou episod extrem de tensionat, din cauza lui Sebastian și a Juliei.

Încă din prima zi în care a pășit în Casa iubirii, Alexandra a fost aspru criticată pentru gestul său de a se înscrie în emisiune. Concurenții sunt de părere că bruneta nu îi oferă lui Gagea libertatea de care acesta are nevoie, pentru a trece peste despărțirea lor și a-și găsi fericirea în brațele altei fete.

Astfel, Sebastian și Julia profită de fiecare moment pe care îl au și îi pune la zid pe Alexandra și Gagea.

Gagea: "Sincer, e treaba mea dacă o să mai mă împac cu Alexandra sau nu. Mă simt luat la mișto și nu mai vreau."

Sebastian: "Tu crezi că eu îți sunt dator ție aici, ca să stau să-ți înghit comportamentul în continuare?"

Gagea: "Dar eu sunt dator să-ți înghit comportamentul? Vorbești baliverne. Tu nu ai respect față de persoana care pune întrebarea și nici de mine. Băi, e ca o moară stricată, vorbește și nu înțelege două cuvinte."

Julia: "Ești falsă!"

Alexandra: "Ești penibilă!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Julia: "Eu sunt penibilă sau tu ești penibilă? Ai venit aici pe capul la băiat, care aparent nu te mai vrea. Doamne ferește!"

Alexandra: "Pe tine nu te vrea nimeni de două sezoane."

Citește și: Rebecca nu își mai poate stăpâni lacrimile: „Vreau să țineți cont de ceva” Ce i-a rugat aceasta pe concurenți

Între timp, Rebecca îi îngrijorează pe concurenți. Tânăra se află singură în Camera Roșie, unde izbucnește în plâns. Nimeni nu știe ce se întâmplă cu concurenta, dar Antoni merge la ea pentru a afla.

Cosmin: "Nu știe pe cine să cheme."

Gagea: "Așteaptă să vină cineva?"

Robi: "Plange?"

Patrick: "Nu te cred! Plânge, bă!"

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară sâmbătă, 8 iunie. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!