Gagea va izbucni în lacrimi, chiar de ziua lui de naștere! „Tu nu o să poți să iubești pe nimeni, Alexandra!” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla luni, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iul 2024, 21:00
video Foto(5)

Gagea, profund dezamăgit de atitudinea Alexandrei! Aflați ce se va întâmpla cu Gagea chiar de ziua lui de naștere și cum vor reacționa colegii săi din Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi momente de senzație, de idile neașteptate, de întâlniri romantice în camera roșie sau în afară platourilor de filmare, dar și de tensiuni aprige și conflicte de proporții. În ediția de Gala, în care fetele și băieții au așteptat cu nerăbdare să afle cine va părăsi emisiunea, însă în cele din urmă Andreea Mantea a anunțat că niciunul dintre ei nu va pleca acasă, iar Favoritul săptămânii a fost desemnat Robert.

Gagea, profund dezamăgit de atitudinea Alexandrei

În ediția de luni, 22 iulie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată în prima parte a zilei, când Gagea se va arăta extrem de dezamăgit de reacțiile și atitudinea Alexandrei, care continuă să îl respingă și să spere într-o relație cu Patrick. Vizibil afectat, Gagea va izbucni în lacrimi și le va mărturisi colegilor săi că suferă foarte mult, deși nu își făcuse așteptări prea mari.

Citește și: Gagea, îndrăgostit de Denisa? „E frumoasă”. Alexandra fierbe pe dinăuntru și aruncă cu amenințări

Gagea: Normal, când iubești nu dispar sentimentele așa! Dar ea n-are nicio treaba!

Alexandra: Confirm!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Gagea: Tu nu o să poți să iubești pe nimeni niciodată, Alexandra! Eu te știu pe tine!

Gagea va izbucni în lacrimi, chiar de ziua lui de naștere

Patrick și ceilalți băieți vor încerca să îl consoleze pe Gagea și să îl facă să înțeleagă că nu are sens să sufere, ci trebuie să se adune și să meargă mai departe să își caute perechea potrivită, însa tânărul va fi si mai dezamăgit si mai trist. 

Citește și: Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții

Tot în ediția de luni, concurenții din Casa iubirii vor avea parte și de momente emoționante și fericite, deoarece vor fi sărbătoriți Gagea, Rebecca și Julia. Patrick și colegii săi le vor pregăti un tort și le vor cânta "La mulți ani!".

Însă Gagea se va emoționa teribil și va izbucni din nou în lacrimi.

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!