Gagea vorbește în lacrimi despre planurile de viitor pe care le avea cu Alexandra! Concurentul a ajuns să regrete că nu s-au înțeles: „Dacă era detașat nu mai vorbea despre astea”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 oct 2024, 19:00

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Gagea a vorbit deschis despre ce planuri avea cu Alexandra și și-a exprimat regretul că n-au reușit să fie fericiți împreună.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Gagea a adus detalii din trecutul lui cu Alexandra în casă și a început să lăcrimeze. Se întâmplă la scurt timp după ce Alexandra, la rândul ei, a început să plângă când a auzit ce spune Gagea despre trecutul lor.

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Gagea vorbește în lacrimi despre planurile de viitor pe care le avea cu Alexandra

În episodul de azi, 18 octombrie 2024, Alexandra a plâns când Gagea a adus vorba de trecutul lor la masă pentru că nu-și dorește să-și amintească acele momente. Pe de altă parte, Gagea spune că se gândește la momentele frumoase atunci când vine vorba de această situație.

Citește și: Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

Andreea Mantea l-a întrebat pe Gagea ce și-ar fi dorit cu Alexandra și, cu lacrimi în ochi, concurentul mărturisește că și-ar fi dorit o familie. Vizibil emoționat, acesta spune că regretă că lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-au propus el și Alexandra.

Urmăriți materialul video de mai jos pentru a vedea întreaga discuție:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

Emoțiile au ajuns la cote maxime atunci când Gagea a dezvăluit că a vorbit cu Alexandra și despre copii. Cei doi și-ar fi dorit doi copii pe care să-i numească Matias și Zenaida, dar Alexandra a încercat să-l oprească din a vorbi despre aceste lucruri fiindcă nu are sens să le readucă în prezent și să se emoționeze.

„Dacă era detașat nu mai vorbea despre astea”, spune Julia.

În aceeași notă cu Julia, fetele din casă susțin că se vede clar că Gagea n-a trecut peste relația cu Alexandra, deși încearcă să se comporte ca și cum este resemnat că nu va mai exista nimic între ei.