Gala cu final neasteptat! Desi s-a aflat pe locul doi in voturile publicului, Naba a parasit competitia “Bravo, ai stil!”

Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2017, 09:19

La duel s-a aflat si Ramona, dar aceasta s-a salvat cu ajutorul voturilor telespectatorilor, clasandu-se pe primul loc

In Gala “Bravo, ai stil!” difuzata aseara, telespectatorii, dar si cei prezenti in platoul emisiunii au fost martorii unei rasturnari inedite de situatie. Naba, una dintre preferatele telespectatorilor, dar si concurenta care a atras de multe ori simpatia juratilor, a parasit competitia cu ochii in lacrimi.

A fost o seara plina de suspans si tensiune, iar batalia s-a dat pe muchie de cutit. Desi juratii au avut cuvinte de lauda la adresa outfitului fetei, obtinand si o nota de 5 din partea Ralucai Badulescu, Naba a fost eliminata din concurs.

Dupa ce au primit si cele trei puncte din partea lui Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge, pe langa cele obtinute de la jurati, Emiliana si Iuliana au urcat pe primul loc in clasament. In ceea ce priveste clasamentul telespectatorilor, podiumul este dat de catre urmatoarele concurente, in ordine crescatoare: Ramona, Naba si Alina.

La duel, alaturi de Naba s-a aflat si Ramona, dar datorita faptului ca s-a clasat pe primul loc in clasament, in preferintele telespectatorilor, cu 35,7 procente, cea din urma a fost salvata.

In urma voturilor din fata micilor ecrane, Naba s-a clasat pe locul doi cu 22,4 procente.

Inainte de a se afla cine va fi pusa in postura de a pleca acasa, votul Ancai a fost decisiv – fata a nominalizat-o spre eliminare pe Naba.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.