Gală eliminatorie duminică, 25 iunie 2023, la „Casa iubirii”! Noi adevăruri incendiare ies la iveală într-un nou episod, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 iun 2023, 09:23

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, concurenții se confruntă cu o nouă gală eliminatorie.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, concurenții vor avea de suportat emoțiile unei noi gale eliminatorii. Se scot la iveală, de asemenea, adevăruri nespuse. În pericol de eliminare vor fi trei băieți și o fată, respectiv Patrick, Ionuț, Laurențiu și Patricia.

Gală eliminatorie mâine la „Casa iubirii”

Mâine, concurenții vor fi puși din nou în fața emoțiilor unei gale eliminatorii, iar situația dintre Laurențiu și Bianca pare că se va concretiza.

Citește și: „Hai să ne întrecem. Nu ești în stare”. Robert și Bianca au făcut concurs de sărituri în apă, în timp ce Mihaela a privit de pe margine. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

„Cine pleacă acasă azi? Băiat sau fată?”, a întrebat Ionuț.

„Băiat”, au răspuns fetele.

„Bă, frate, mă iubește Bianca sau nu?”, și-a întrebat Laurențiu colegii, în grădină, înainte de gală. Cel mai probabil, a fost o întrebare ironică, dat fiind faptul că Laurențiu nu-i permite Biancăi să se îndrăgostească de el.

„Nu te iubesc”, a răspuns Bianca, la întrebarea pusă de Laurențiu în grădina din casa băieților.

Citește și: Lovitură sub centură pentru Bianca! Laurențiu a chemat o altă concurentă în camera roșie: „A făcut Bianca ceva greșit?”. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Vai, nu îmi vine să cred!”, a replicat Laurențiu, ironic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Dar aș putea!”, a spus, provocator, Bianca.

„Tu n-o lași să se îndrăgostească de tine”, a spus Andreea Mantea, văzând jocul de replici dintre cei doi concurenți.

„Da, cel mai probabil”, a spus Laurențiu.

„Bianca, vrei să te îndrăgostești de Laurențiu?”, a întrebat Andreea Mantea, curioasă de intențiile pe care le are față de Laurențiu.

„Nu neapărat de el. Vreau să mă îndrăgostesc, mie îmi place senzația”, a răspuns Bianca.

S-a îndrăgostit Patricia de Patrick?

Andreea Mantea vrea să mai audă o opinie legată de Laurențiu și Bianca, așa că o întreabă pe Patricia dacă Bianca se va îndrăgosti sau se îndrăgostește de Laurențiu.

„Nu știu, cred că Bianca s-a resemnat cu ideea că Laurențiu nu vrea cu ea (n.r.:

o relație) și a înțeles și ea destul de bine”, a răspuns Patricia.

Andreea Mantea a mai deschis un subiect sensibil, și anume sentimentele Patriciei față de Patrick, care se află încă într-o relație cu Nona, fostă concurentă a emisiunii.

Aflați ce va răspunde Patricia și ce concurent va pleca acasă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.