Gală plină de suspans în „Casa iubirii”! Întorsătură dramatică pentru concurentul care a fost eliminat

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2024, 11:14

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a avut loc o întorsătură dramatică de situație.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, a avut loc o întorsătură dramatică de situație pentru concurentul care a fost eliminat.

Gală plină de suspans în „Casa iubirii”

În gala de astăzi, nominalizați spre eliminare au fost Marius, Julia și Larisa. Andreea Mantea a menționat că va fi o gală diferită și a păstrat suspansul ridicat pentru concurenți.

Citește și: Patrick și Larisa sunt tot mai apropiați! Tânărul n-a rezistat să fie departe de ea de Dragobete

Prima care s-a salvat a fost Julia, urmând ca pe podiumul eliminării să rămână Larisa și Marius. Emoțiile au fost uriașe din acest punct, mai ales pentru Marius.

În timp ce Larisa a declarat că nu are niciun sentiment în privința faptului că poate pleca acasă, Marius a declarat că este supărat, că-și dorește să rămână în continuare în „Casa iubirii” deoarece i-a plăcut experiența

și consideră că intrarea lui în competiție a fost o șansă de la Dumnezeu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: “Să te găsesc mi-a fost predestinat”. Cu cine iși petrece Robert de la “Casa iubirii” Dragobetele? Fostul concurent și-a declarat public dragostea

Larisa, se pare, are și ea regretele ei, și anume că a supărat și a deranjat diverse persoane, uneori, fără să intenționeze acest lucru.

Întorsătură dramatică pentru concurentul care a fost eliminat

Liderii acestei săptămâni, Robi și Virginia, au avut un rol extrem de important în privința sorții concurentului eliminat. Larisa a menționat că nu vrea să plece pe mâna lor, crezând că, cel mai probabil, rolul Virginiei și al lui Robi va fi să aleagă cine pleacă acasă.

Din fericire pentru Larisa, dorința i s-a adeverit și nu a fost eliminată, însă Marius a avut ghinion și a fost eliminat.

În mod normal, ar fi trebuit să plece acasă pentru că a avut cele mai puține voturi, dar Andreea Mantea a adus în joc rolul liderilor! Voturile pe care liderii le-au primit de la cei de acasă l-ar putea salva. Dacă Robi are mai multe voturi decât Virginia, Marius poate să rămână în competiție, dar dacă Virginia este fruntașă la voturi, Marius trebuie să plece.

Emoțiile au atins cote maxime, dar s-a lăsat cu un final fericit! Se pare că Robi a fost votat mai mult decât Virginia, astfel că Marius a rămas în „Casa iubirii”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.