Gala Puterea dragostei, fara anumiti concurenti. Anuntul prezentatoarei Andreea Mantea: "Sunt paziti si filmati"

Autor: L.S.
Actualizat: 26 apr 2020, 16:12

Andreea Mantea a inceput Gala Puterea dragostei exprimandu-si dezamagirea fata de cele intamplate in casa dragostei, cand baietii s-au batut dupa ce Sergio a publicat niste inregistrari in care Catalin vorbea urat despre alti concurenti.

Prezentatoarea emisiunii a spus ca o parte dintre concurenti au ramas la hotel, cu acordul stuff-ului, paziti si filmati. De ce? Pentru ca baietii din casa dragostei s-au impartit in doua tabere si au inceput un razboi virtual si nu numai.

Exista detalii jenate, dupa cum spune Andreea Mantea, iar aceste lucruri nu se vor discuta in emisiune.

Andreea Mantea sustine ca cei care sunt in razboi nu au nimic de castigat, ba dimpotriva si aminteste ca toate cuplurile care au plecat de mana de la Puterea dragostei au ramas impreuna si sunt perechi fericite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar iata materialul video in care Andreea mantea face anuntul:

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu tatal ei! Iata ce trasaturi a mostenit concurenta de la parintele ei si cat de tanar este acesta!

Citeste si: Bomba s-a detonat! Andreea Mantea a spus ce s-a intamplat in casa dragostei: "Nu avem cum sa ascundem ce s-a intamplat, dar CNA-ul nu ne permite sa difuzam acele imagini"

Citeste si: Roxana a revenit si face valuri periculoase in casa dragostei: "V-am vazut, chiar daca ati coborat pe scari!"

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.