Gală fastuoasă de lansare a unui serial turcesc pe o renumită platforma digitală! Actori talentați și celebri au fost prezenți la cel mai așteptat eveniment al toamnei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2021, 12:07

Barış Arduç si Gökçe Bahadır, in rolurile principale ale serialului Clubul

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Celebrii actrori care fac parte din distribuția serialului "Kulup" s-au reunit în cadrul fastuoasei gale de lansare.

De curând s-a desfășurat în Istanbul o fastuoasă gala de lansare a mult așteptatului serial "Kulup" ("Clubul"), care începând de astăzi va putea fi urmărit pe renumită platforma digitală Netflix, în toate colțurile lumii. Serialele turcesti capata din ce in ce mai mare aploare si pe platformele digitale din lumea intreaga. 

Gală fastuoasă de lansare a unui serial pe o renumită platformă digitală

Potrivit viatacuaromadecafea.com, producția îi va purta pe telespectatori în Istanbulul anului 1955. În centrul acțiunii se află un club revoluționar unde lucrează Matilda, o fostă deținută al cărei scop principal este să-și recâștige fiica, pe Rașel, pierdută cu mulți ani în urmă și care nu știe că îi este mamă, să o țînă departe de chipeșul Fıstık İsmet, despre care se spune că e o adevărată pacoste în Pera.

Matilda se va lupta să gestioneze ego-urile curajosului patron Orhan, invidiosului șef Çelebi și vizionarului artist Selim. Odată cu apariția Matildei, clubul capătă un spirit absolut nou, fiecare va deveni un altul în propria poveste, iar clubul se va transformă într-un cămin pentru aceștia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ei sunt cei mai frumosi, dar si cei mai bogati actori ai momentului in Turcia! Iata cine incaseaza in prezent cele mai mari sume de bani!

Serialul turcesc "Clubul" este realizat de celebra regizoare Zeynep Günay Tan și este produs de casă de producție O3 Medya, urmând cursul unei povești scrise de jurnalistă Rana Denizer (Ranini) și are că regizori principali pe Zeynep Günay Tan și Seren Yüce.
Printre actorii care fac parte din distribuția serialului "Clubul" se numără: Barış Arduç, Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Asude Kalebek, Metin Akdülger și mulți alții.

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrițe din Turcia. Sunt renumite pentru trăsăturile perfecte