Galateanul cu cea mai traznita inventie! Si-a facut piscina sub streasina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 12:40

Adio, caldura insuportabila! Armata lui nea` Melu intra in scena si e gata sa te infrunte!

 E cald de ti se pune pe suflet, asa ca nea` Melu si cativa prieteni au incetat orice munca si au hotarat sa faca o baie. Cum nicio balta nu-i pe-aproape, iar marea e la... mare departare, si-au adus aminte ca un loc de balaceala tot au ei. N-o avea mozaic si nici instalatie speciala, ca sa le faca valuri, insa bazinul galateanului, de la streasina casei, abia de la 35 de grade in sus incepe sa-si faca banii.


Asudati, infierbantati, imediat ce s-a umplut bazinul, barbatii au si plonjat fericiti in piscina de la etajul 1. Baia a fost buna, i-a racorit, dar parca nu la fel de bine cum ar face-o o bere. Si cum la nea` Melu sunt conditii de cinci stele, imediat a aparut si ospatarul care i-a servit pe clienti.

Mai c-o bere, mai c-o apa rece, galatenilor nostri nici ca le-a mai pasat ca stau mai mult cocoshatzi si cu capetele sprijinite de tabla incinsa.


Iar cine n-are pisicina, sa-si faca! De cand s-a dus vestea in sat ca galateanul nostru sta in bazin mai ceva ca la cele de fite, multi ravnesc pe la garduri, la o mica balaceala.

Pai si ce-i o baie sanatoasa, far-o masa copioasa? Cand a auzit ca-i rost de mancare, nea` Ion a si sarit din piscina si, lipa-lipa pe ulita, s-a dus glont s-aduca trei cepe mari, cat sa-i intre in pumni.