Galceava mare intr-un bloc din Bucuresti! O batrana sustine ca a plecat din propriul apartament din cauza vecinei de deasupra

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Urmeaza o poveste pur romaneasca- multe scandaluri si nicio solutie.

Doamna Silvia sustine ca de 15 ani e terorizata de vecina de deasupra. Femeia ar creste in apartament o hoarda intreaga de caini. Nu numarul ar fi inebunitor, chiar daca rasuna blocul de latrat, ci mirosul nevoilor pe care si le fac animalele in casa stapanei.

Cu somnul si relatiile de buna-vecinatate distruse, doamna Silvia e convinsa ca membrii Consiliului de Administratie al blocului n-ar fi straini de ceea ce se intampla in blocul ei.

Plangeri peste plangeri a facut femeia, dar nu a gasit rezolvare.  Harmalaia nu deranjeaza chiar pe toata lumea.

Taberele s-au format deja in razboiul nervilor: pe de o parte doamna Silvia, cea care sustine ca pata din tavan e semn clar lasat de animale, iar de cealalalta, cele 3 doamne care au o cu totul alta explicatie: "Am avut inundatie, v-am spus ca s-a spart caloriferul.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Enigma

petei e rezolvata, dar intrebarea ramane: „ Pai, daca este de la calorifer, de ce miroase?”

Romania nu are o lege care sa stabileasca numarul cainilor din casa omului. E drept, daca animalele fac galagie sau mizerie, cei deranjati pot chema politia, iar proprietarul primeste o amenda. Si ar mai exista si legislatia privind functionarea asociatiilor de proprietari. Aceasta le da dreptul sa ia decizii in interes comun care pot fi aplicabile doar cu votul a 50% plus unul dintre locatari.