Garip din serialul Destăinuiri, apariție de senzație pe stadion! Iată cum și-a susținut celebrul actor Celil Nalçakan, echipa favorită, alături de cei mai buni prieteni ai săi

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2023, 13:31

Garip din serialul Destăinuiri, așa cum nu l-ați mai văzut până acum! Celebrul Celil Nalçakan și-a susținut echipa preferată cu urale și cântece! Iată cine l-a însoțit la meci pe carismaticul actor!

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai apreciați actori și cântăreți ai Turciei. În cei peste 16 ani de activitate pe platourile de filmare și pe marile scene, talentatul actor a cucerit publicul cu rolurile jucate și cu piesele sale muzicale și a devenit din ce în ce mai admirat și cunoscut chiar și în străinătate. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor și cântăreț, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Akif Atakul și recent în producția psihologică Destăinuiri, în rolul Garip.

Dincolo de marile sale pasiuni pentru muzică și actorie, Celil a fost întotdeauna atras și de fotbal pe care l-a practicat încă din copilărie, iar în prezent este mare susținător al echipei Beșiktaș din Turcia.

Garip din serialul Destăinuiri, apariție de senzație pe stadion! Iată cum și-a susținut celebrul Celil Nalçakan

Celil Nalçakan a venit pe lume în anul 1978, în Sivas, unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora lui mai mică, din partea părinților, care au recurs la mari sacrificii pentru a le asigura un viitor strălucit,

deoarece aveau o situație financiară modestă. Chiar dacă a visat încă din adolescență să devină un actor și un cântăreț celebru, după absolvirea liceului, Celil a ascultat îndemnul părinților săi și s-a înscris la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

După încheierea facultății, acesta a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către cele două domenii preferate, muzică și actoria.

Cu o ambiție de fier, Celil Nalçakan s-a înscris la Facultatea de Teatru reușind astfel să își vadă visul împlinit. La scurt timp după absolvire acesta a fost cooptat în echipa actorilor din Teatrul de Stat din Sivas, acolo unde peste câțiva ani avea să fie remarcat de marile case de producții din Istanbul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Talentatul actor Celil Nalçakan a debutat în anul 2006, pe platourile de filmare ale producției Sila, cu un prim rol secundar, care a reprezentat o rampă de lansare în lumea serialelor turcești. Ulterior, actorul a primit din ce în ce mai multe oferte de a jucat în noi proiecte de amploare și treptat a devenit cunoscut și apreciat de telespectatorii din Turcia și de peste hotare. În paralel, Celil și-a înființat și o trupa de muzică pop-rock și a fost primit cu admirație de public, iar în prezent susține mari concerte.

De curând, celebrul actor a publicat câteva imagini și un scurt filmuleț în care și-a făcut apariția pe stadion, în timpul unui meci în care juca echipa lui favorită, Beșiktaș. Celil Nalçakan a fost surprins în tribună alături de câțiva prieteni dragi, la fel de pasionați de fotbal și au susținut echipa pe toată durata partidei.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în compania unei femei misterioase! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan alături de o femeie frumoasă, la restaurant!

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare în mediul online! Iată cum arată celebrul actor Celil Nalçakan și ce mesaj neașteptat le-a transmis fanilor săi!