Gașca Zurli s-a refăcut. Anunțul făcut de Mirela Retegan: ”Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 apr 2024, 16:45

Anunțul făcut de Mirela Retegan în legătură cu nouă echipă Gașca Zurli

Sursa: Facebook Mirela Retegan

După tristul anunț în care trei membrii au trupei Gașca Zurli au părăsit echipa, Mirela Retegan revine cu forțe proaspete, într-o nouă formă a trupei.

Gașca Zurli este apreciată de milioane de copii din întreaga țară, iar vestea tristă că Fetița Zurli, Lulu și Truli au părăsit echipa a frânt inimile fanilor. Mirela Retegan nu pune punct proiectului Gașca Zurli după acest val de demisii, ci este pregătită să ofere o nouă perspectivă asupra echipei, iar într-un timp record aceasta a reușit să refacă celebra Gașcă Zurli.

Gașca Zurli s-a refăcut

Luna martie a fost una dificilă pentru fanii Gașca Zurli, deoarece au avut loc mai multe demisii ale personajelor celebre din proiect, mai exact Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina. După această plecare din proiectul ce i-a consacrat, în mediul online au apărut mai multe posibile motive legate de plecarea celor trei actori, printre care programul încărcat, salariul nesatisfăcător sau chiar autoritatea pe care o avea Mirela Retegan față de actorii din Gașca Zurli.

Deși aceste demisii ar fi putut duce la pieire proiectul Gașca Zurli, Mirela Retegan a decis să nu se dea bătută și să continue proiectul pe care la început în urmă cu câțiva ani pentru a aduce un zâmbet pe buze copiilor. După câteva săptămâni de la plecările celor trei actori, la data de 3 aprilie, fondatoarea Mirela Retegan, a postat pe pagina de ei de socializare un mesaj ce i-a bucurat pe fani.

Citește și: „Îmi promit să nu mai uit asta niciodată” Vero Căliman a ales să se întoarcă la activitățile alături de copii. Cum a fost surprinsă fetița Zurli, într-o zi de duminică

Mirela Retegan i-a anunțat pe fanii proiectului Gașca Zurli că echipa este completă, ba chiar mai mult, prin intermediul mesajului a anunțat și noul turneu al trupei, alături de noile personaje.

„Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. lar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri.

Împreună, ducem povestea mai departe. Din toată inima, Mirela Retegan ”, a fost mesajul transmis de Mirela Retegan, pe TikTok.

Cum o va ajuta Maya pe mama ei, Mirela Retegan?

Mirela Retegan a anunțat la data de 3 aprilie cel mai mare turneu din România, în care Gașca Zurli va ajunge în 269 de orașe din țară, în noua formulă a echipei. Aceasta a anunțat pe rețelele ei sociale că o să încerce să participe la cât mai multe concerte din timpul turneului, însă vor fi cazuri în care aceasta va fi înlocuită de Maya, fiica acesteia ce este pregătită să continue proiectul mamei sale și să o susțină în aceste momente de plină schimbare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Începem cel mai mare turneu din România- 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbești Jiu.

Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică.

Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu. Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții.

Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii.

În ceea ce mă privește, am încă multă energie și multe idei. Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta.

Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori.

Urmăriți paginile noastre oficiale! Calendarul evenimentelor se construiește pas cu pas, în funcție de săli, distanțe, disponibilități. Punem în vânzare primele bilete.

Din fericire, în orașele mai mici, cheltuielile de deplasare, chirii, organizare sunt mai mici- așa că am putut să ajustăm și prețurile.

Echipa Zurli lucrează de zor la pregătirea celui mai mare turneu din Romania- 269 de orașe! Încerc să ajung și eu în cat mai multe locuri. Abia aștept să ne vedem, abia aștept să ne cunoaștem !”, a anunțat Mirela Retegan, pe conturile ei de socializare, potrivit click.ro.