Găsește cabina de duș perfectă pentru necesitățile și stilul care te reprezintă

Author: Madalina Maftei

Să fii în pas cu trendurile în materie de design interior înseamnă să explorezi și să încerci constant noi tendințe.

Una dintre cele mai recente tendințe din acest an este personalizarea băii tale. O baie adaptată stilului și nevoilor tale personale va fi mai plăcută și mai funcțională. Tocmai de aceea, ideile pentru cabine de duș pe care ți le vom prezenta în continuare oferă prioritate bunăstării tale, încorporând cele mai recente tehnologii.

O modalitate de a conferi un aspect modern designului băii tale este prin utilizarea arhitecturală demnă de atenție și aproape invizibilă a paravanelor de duș walk-in. Aceste tipuri de cabine de duș au devenit o opțiune populară și fiabilă pentru a oferi un upgrade băilor contemporane. Dacă acestea nu se pliază dorințelor tale, ai la dispoziție o mulțime de alte modele moderne care dau tonul zonei dușului fără a perturba armonia designului general al băii.

Conceptualizează ideea zonei de duș ideale

În timp ce alegi cabina de duș pentru baia ta, este important să vizualizezi mai întâi cum ar trebui să arate această zonă. De exemplu, paravanele de duș walk-in sunt cele mai potrivite pentru un design de lux. Băile de lux contemporane au o notă minimalistă, iar o astfel de cabină completează perfect conceptul - nu deține margini care să obstrucționeze vizual, având un design simplu, dar frapant. Este cel mai nou model care oferă acestei încăperi funcționale o doză de relaxare și o estetică plăcută pe care o vei adora în fiecare zi.

Poți decide să instalezi cabina de duș lângă lavoar sau lângă cadă sau poate într-unul dintre colțurile băii. De asemenea, există modele de cabine de duș ce pot fi integrate între doi pereți. Stilul pe care îl alegi va necesita o analiză atentă asupra configurației băii, cum ar fi raportul dintre tavan și podea, dimensiunea și forma zonei destinate cabinei, locul instalațiilor sanitare, rezistența pereților, etc. Un instalator ar putea evalua toți acești factori pentru a determina cea mai bună locație pentru cabina de duș.

Analizează diferite opțiuni

Anumite magazine online de obiecte sanitare, precum GQS German Quality, vin cu o serie variată de cabine de dus de calitate dintre care poți alege. De exemplu, dacă ai un spațiu mic, optează pentru o cabină de duș cu uși glisante. Pe de altă parte, dacă spațiul nu este o constrângere, alegerea unui paravan de duș walk-in cu doi pereți poate contribui la realizarea unui punct focal în încăpere. De asemenea, GQS German Quality îți oferă multe opțiuni în ceea ce privește coloanele și sistemele de duș sau orice alte accesorii suplimentare pe care dorești să le adaugi.

În timp ce analizezi diferite idei de cabine de duș pentru baie, gândește-te de ce fel de experiență ai dori să te bucuri în ritualurile zilnice din baie. Acest lucru te va ajuta să iei decizia corectă.

Finisaje

Următorul pas este alegerea unui finisaj pentru cadru și pentru balamale. Regula de bază este de a rămâne la un finisaj care se potrivește cu sistemul de duș și cu celelalte accesorii. Cromul este unul dintre cele mai populare finisaje din acest segment. În plus, există o gamă largă de cabine de duș fără cadru, care pot fi o completare excelentă pentru baia ta.

Cabina de duș potrivită poate face ca experiența ta în duș să fie mult mai plăcută. Alege-o cu atenție pe cea potrivită nevoilor tale.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.