Georgiana Lobonț şi soţul ei, Rareş, copleşiţi de emoţie la “Teo Show”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 iul 2023, 13:49

 Georgiana Lobonț și Rareș nu au fost singurii care au primit această veste cu mare fericire, ci și cei doi copii ai cuplului

Sursa: Captură Video

În cadrul ediției de astăzi “Teo Show”, difuzată la 23:00, la Kanal D, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, vin în studio să vorbeasă despre cea mai frumoasă veste din viața lor: vor deveni părinți pentru a treia oară.

Telespectatorii vor avea ocazia să afle detalii despre sentimentele pe care le încearcă din nou Georgiana și Rare ș, pentru că urmează să vină pe lume al treilea copil al cuplului.

„Ne-am dorit tot timpul să avem 3 copii.(...): unul pentru mama, unul pentru tata și unul pentru Dumnezeu. Și, acum, mă simțeam oarecum dator cu cel de-al treilea copil. Și a venit”,  dezvăluie, plin de emoție, Rareș Ciciovan.

„Chiar sunt momente în care zic:  <Gata! Divorțez, că nu mai suport!> Dar astea cred că le spune orice femeie!”

Citește și: Locul inedit în care Georgiana Lobonț și-a făcut testul de sarcină: „Am găsit un câmp și, în lanul de mălai...”. Artista este însărcinată în aproximativ șase săptămâni

  Georgiana Lobonț și Rareș nu au fost singurii care au primit această veste cu mare fericire, ci și cei doi copii ai cuplului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Și copiii noștri își doreau  (n.r. un frate sau o soră). Tot timpul, când ne întorceam de la evenimente spuneau <Mami, te rog frumos, nu mai faci un bebe?>… ca și cum… <Nu îmi mai cumperi o ciocolată?>” povesteşte artista.

Și chiar dacă se pregătesc să fie părinți pentru a treia oară, cei doi au recunoscut că au avut si ei, ca în orice cuplu, momente de cumpănă și că nu toate lucrurile au fost mereu <roz> în viața lor.

„Acum, tot cadrul de aici e roz, eu sunt îmbrăcată în roz, dar în orice cuplu nu este (n.r. totul) roz.(...) Și eu cu Rareș avem momente în care ne certăm și chiar sunt momente în care zic: <Gata! Divorțez, că nu mai suport!> Dar astea cred că le spune orice femeie!”,  mărturisește Georgiana Lobonț.

Citește și: Decizia radicală luată de Georgiana Lobonț în privința sarcinii! Este obligatoriu să facă asta: „Nu mi-a dat medicul”

Nu ratați o ediție plină de emoție și dezvăluiri ale fericiților părinți și nici testul <sub presiune> la care au fost supuși, în studio, Georgiana Lobonț și Rareș, în premieră, astazi, de la ora 23:00, numai la Kanal D.