”Gata, suntem cuplu, mergem în Marea Finală” Natalia și Radu pregătesc o strategie pentru Finală. Aflați ce pun cei doi la cale, vineri, 6 ianuarie, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2023, 19:18

”Natalia mi-a spus acum că dacă vor intra doar cuplurile mai vechi în Marea Finală...mă va săruta”

Sursa: Captură KANAL D

Pentru că Marea Finală este tot mai aproape, concurenții pregătesc strategii pentru a ajunge în finală. Ce planuri au Natalia și Radu?

Mulți dintre concurenții din ”Casa Iubirii” visează să ajungă în Marea Finală și să intre în posesia premiilor, însă, unii dintre ei se gândesc deja la strategii pentru a fi siguri că au un loc rezervat în finală. Mai în glumă, mai în serios, Natalia și Radu se gândesc să formeze un cuplu pentru finală. Să fie aceasta cea mai bună strategie a lor?

Natalia și Radu, strategie pentru Marea Finală

Marea Finală i-a pus pe gânduri pe mulți dintre concurenții din ”Casa Iubirii” care nu au reușit să-și găsească sufletul pereche în competiție. Printre cei mai puțin norocoși se numără Natalia și Radu, cei doi nu au reușit să pună bazele unei relații în ”Casa Iubirii”, însă, totuși, au o speranță că vor putea ajunge în Marea Finală.

Citește și: Cerere în căsătorie în Casa Iubirii! Sorin și-a luat inima în dinți și s-a decis să o ceară pe Nicoleta, înainte de Marea Finală. Aflați răspunsul concurentei, joi, într-o nouă ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Strategiile sunt în toi în ”Casa Iubirii”, concurenții se gândesc ce ar putea să facă pentru a câștiga un loc în finală.

”Natalia mi-a spus acum că dacă vor intra doar cuplurile mai vechi în Marea Finală...mă va săruta”, a spus Radu.

Bianca a început să o imite de pe Natalia, ceea ce nu i-a picat deloc blondinei și-a ieșit din minți.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Suntem cuplu, merge în Marea Finală, gata”, i-a spus Natalia lui Radu.

Citește și: Anca și Flavius, în pragul despărțirii! „Ce faci tu e de joasă speță” Cei doi concurenți și-au spus replici usturătoare! Iată de la anume a izbucnit conflictul lor in Casa iubirii!

Andreea, ironică, a rugat publicul să-l voteze pe Radu pentru a ajunge în Marea Finală și, totodată, să-l ajute să câștige marele premiu.

Radu și Natalia sunt tot mai apropiați. Cei doi stau îmbrățișați și par că pun la cale o strategie care să-i ducă în Marea Finală.

Aflați ce pun cei doi la cale, vineri, 6 ianuarie, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.