Geani este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit că s-a despărțit recent de fosta lui iubită! „Nepotrivire de caracter!” Iată ce reacții a stârnit noul băiat în rândul concurentelor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2023, 19:00
Foto(4)

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent a venit în emisiune pentru a-și căuta jumătatea! Chipeșul Geani a făcut furori încă de la început! Iată cine sunt fetele care i-au atras deja atenția

În ciuda faptului că în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii niciun concurent nu a plecat acasă, în ediția de astăzi, fetele au fost luate prin surprindere de apariția în pragul casei lor a unui nou băiat, care a venit să își caute jumătatea în cadrul show-ului. Vizibil emoționat, tânărul Geani le-a dăruit fetelor câte un trandafir alb și a fost luat deja în colimator de anumite concurente, care și-au dorit să descopere cât mai multe detalii despre el.

Geani este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit că s-a despărțit recent de fosta lui iubita! „Nepotrivire de caracter!”

În ediția de astăzi, fetele din Casa iubirii au fost luate prin surprindere de apariția unui nou băiat. Geani le-a dăruit acestora câte un trandafir alb și le-a povestit câteva detalii despre el. Dominat de emoții puternice, tânărul le-a mărturisit fetelor că își dorește enorm să își găsească jumătatea și s-a arătat copleșit de frumusețea fetelor.

Citește și: Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Geani are 24 de ani și vine din localitatea Bolintin, lângă București și este agent de vânzări. Tânărul este în zodia Pești și este pasionat de fotbal.

Întrebat când s-a despărțit de ultima lui partenera, Geani a mărturisit că în urmă cu cinci luni s-a despărțit de fosta lui iubita, după trei ani de relație, dar se consideră pregătit de un nou început și își dorește să cunoască o față care se potrivește tiparului sau.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vizibil emoționat, Geani a dezvăluit că tiparul de femeie ideală se află în emisiune și își dorește mult să o cunoască mai bine și chiar să se apropie de ea treptat. Curioase, fetele l-au întrebat despre cine este vorba, iar tânărul le-a dezvăluit că față pe care o admira deja este Larisa, spre marea uluire a lui Antoni, care a fost șocat. Rămâne însă de văzut dacă și concurenta își va dori să îl cunoască pe noul băiat sau va continua să se apropie de actualul ei pretendent!

Citește și: George de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Antoni „Nu-l văd genul Larisei”. Care a fost motivul lacrimilor Larisei

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?