Geanina a vorbit in sfarsit deschis despre adevarata relatie dintre ea si Razboinicul Stefan! S-a vehiculat ca au avut o idila, insa uite care e adevarul?

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2018, 12:01

La trei luni si jumatate de atunci, subiectul a revenit in actualitate. Geanina a avut o idila cu Stefan la Exatlon sau nu? Ei bine, de data aceasta, “faimoasa” a fost mult mai transanta si a spus lucrurilor pe nume la…rece!

“Eu aveam un iubit cand m-am dus in Republica Dominicana si nu se punea problema de a avea vreo relatie acolo! E adevarat, am avut niste discutii cu “razboinicul” Stefan intr-o seara si de aici, tot felul de glume care cred eu nu isi aveau rostul.

Nu am vorbit decat despre ce se intampla in tara si atat! In rest, cuvinte de alt gen nu au existat. Nu a fost, nu este si nici nu va fi nimic intre noi”, a dezvaluit tanara, in exclusivitate. Citeste intreg articolul pe wowbiz.ro!

 

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.