Geanina Manea este sau nu iubita lui Marcel Toader?! Cântareata a raspuns la intrebarea care a fost pe buzele tuturor: ”As iesi cu el la cafea oricand. Cu mare drag.”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 21:20

Geanina Manea, fosta iubita a lui Petru Mircea, a venit la WOWbiz dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Marcel Toader, unde a oferit detalii picante despre viata ei sentimentala.

Dupa doi ani de relatie cu Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, Geanina Manea este din nou in atentia presei dupa ce s-a spus ca ar avea o relatie cu Marcel Toader.
Ea a venit la WOWbiz, unde a vorbit despre viata ei amoroasa. Întrebata daca este sau nu iubita lui Marcel Toader, ea a oferit detalii inedite: ”Îl cunosc pe Marcel Toader. Ne-am vazut intr-o emisiune culinara.

Eu am fost ajutor de bucatar, el a gatit. Nu mai ştiu exact, cred ca gatise piept de rata cu sos de mango, dar n-am gustat. Nu m-a invitat la cina. Mi s-a parut un domn, a fost foarte amabil, la locul lui. Nu mi s-a parut ca ar fi incercat ceva. S-a comportat absolut civilizat in platoul emisiune. Nu mi-a cerut numarul de televiziune. Mi-a facut complimente fata de materialul cu Botgros pe care l-a scos.
Nu mi-a trimis poze, dar imi da Like-uri pe Facebook. Nu mi-a facut curte, mi-a facut gardul.”, a glumit ea in direct, la WOWbiz.

”Mi-ar fi placut sa ma cheme la urmatoarea nunta. Nu exista nimeni in viata mea deocamdata. Mai sunt unii care mai ”latra” asa. O sa vina si momentul când o sa ma casatoresc, dar mai e pâna atunci. Nu mi-a facut piata.
Nu stiu de imagini. Nu mi le-a carat mie.", a dezvaluit ea.

Ea n-a ocolit nici relatia cu Petru Mircea şi a explicat motivele pentru care s-au despartit. "Da, am avut o relatie destul de lunga. Nu a mers pentru ca drumurile s-au separat. Nu ştiu daca m-a ales ca seman cu Madalina. Nu sunt vreo ratuşca cea urâta. Mi se spune ca seman cu Madalina, dar parerile sunt impartite, ma bucura ca nu m-au asociat cu mai ştiu eu cine.
Am ştiut sa-mi delimitez viata profesionala de cea personala. Daca voiam sa devin celebra pe spatele lui in aştia doi ani rupeam televiziunile.", a povestit Geanina.


Intrebata daca ar accepta sa iasa in oraş cu Marcel Toader, ea a raspuns afirmativ: "Cu mare drag, oricând. Eu il respect foarte mult, dar sa nu exageram. Îl admir, il respect. Nu il cunosc. L-am vazut doar in platou.Nu
am impresar, eu ma impresariez singura. Nu aş ieşi ca şi partenera cu Marcel Toader. Vreau sa intelegeti asta.”, a conchis ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.