Geanina Marina Levițchi, mamă pentru prima oară. Fosta concurentă de la Exatlon a dat vestea cea mare: „Ai vrut să ne cunoști mai repede!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 aug 2022, 04:00

Geanina Marina Levițchi a devenit mamă pentru prima oară

Sursa: Captură KANAL D

Geanina Marina Levițchi este mai fericită ca niciodată. Fosta concurentă de la Exatlon și Bravo, ai stil! a devenit mamă pentru prima oară. Ce mesaj a postat pe instagram la scurt timp după ce a născut?

Geanina Marina Levițchi le-a împărtășit prietenilor de pe instagram bucuria pe care o trăiește în aceste momente. Fosta concurentă de la Exatlon și Bravo, ai stil! a dezvăluit că a născut o fetiță perfect sănătoasă. Geanina Marina Levițchi a devenit mamă pentru prima oară pe 11 noiembrie, moment care i-a schimbat radical viața.

Geanina Marina Levițchi a născut. Primele declarații ale vedetei după ce a devenit mamă

La 26 de ani, Geanina Marina Levițchi a aflat ce înseamnă adevărata iubire, cea pură și necondiționată. Fosta concurentă de la Exatlon și Bravo, ai stil! a anunțat pe instagram că pe data de 11 noiembrie 2021 a născut. Deși nu a dat foarte multe detalii în legătură cu bebelușul pe care l-a adus pe lume, Geanina Marina Levițchi a lăsat să se înțeleagă că este vorba despre o fetiță.

Fosta concurentă de la Exatlon și Bravo, ai stil! nu a dezvăluit deocamdată numele micuței, păstrând astfel misterul. Geanina Marina Levițchi a ținut să le împărtășească prietenilor de pe instagram bucuria pe care o simte, dezvăluind că numele micuței pe care a adus-o pe lume începe cu litera R.

„11.11, ziua-n care te-am privit prima oară în ochi și pur și simplu timpul s-a oprit.

Am văzut ce înseamnă iubirea pură privindu-ți tatăl cum te ține în brațe.  Ai vrut să ne cunoști mai repede și așa ai făcut… ai venit când ai vrut și cum ai vrut! Mami și tati te așteptau… te iubim!”, a scris Geanina Marina Levițchi pe contul personal de instagram.

Așa cum era de așteptat, comentariile au apărut imediat după ce Geanina Marina Levițchi a făcut postarea pe instagram.

Prietenii virtuali au ținut să o felicite pe proaspăta mămică. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O fosta concurenta de la Exatlon, in platou la finala "Bravo, ai stil! All Stars"! Cum s-a imbracat?

Cine este Geanina Marina Levițchi?

Geanina Marina Levițchi a fost concurentă la Exatlon și Bravo, ai stil!, două emisiuni total diferite și care au făcut-o pe Geanina să își forțeze limitele și să dea tot ce are mai bun. La Exatlon, Geanina Marina Levițchi a făcut parte din echipa Faimoșilor. În trecut, fosta concurentă de la Exatlon a urmat un liceu cu profil sportiv, aceasta practicând atletismul și dansul sportiv.

Sportul a ajutat-o să aibă o siluetă foarte bine proproționată, astfel că în perioada în care a participat la Bravo, ai stil!, Geanina Marina Levițchi a putut îmbrăca ținute dintre cele mai îndrăznețe, făcând furori. 

În prezent, Geanina Marina Levițchi este urmărită pe contul de instagram de 25,4 mii de urmăritori.  

Citeste si: Geanina, fosta concurenta eliminata din echipa #Faimosii (Exatlon, KANAL D), s-a fotografiat fara haine pe Instagram! Cum arata "privelistea" pe care doar iubitul ei o vede

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.