Gediz din serialul Fiica ambasadorului, marcat profund de o tragedie cumplită! Iată ce a pățit celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu când avea doar 4 ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2022, 13:44
video Foto(5)

Uraz Kaygılaroğlu este cu adevărat un mare luptător! Tânărul actor a trecut prin momente teribile pe vremea când era doar un copil.

Uraz Kaygılaroğlu este astăzi catalogat drept unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Însă viață tânărului actor nu a fost una tocmai ușoară, deoarece la vârstă de patru ani, acesta și-a pierdut tatăl și a fost un moment extrem de trist ce l-a marcat profund pentru totdeauna.

Tragedia cumplită care l-a marcat pe tânărul Gediz din serialul Fiica ambasadorului!

Cu o ambiție de fier și o inteligență aparte, Uraz Kaygılaroğlu a decis să stidieze mai întâi Facultatea de Marketing, secția Publicitate, iar apoi a studiat și cursuri de teatru deoarece a realizat că trebuie să își urmeze visul de a deveni un actor renumit. Iar destinul i-a pregătit un drum lin către celebritate, pe care a dobândit-o încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Uraz Kaygılaroğlu a debutat pe platourile de filmare în anul 2008, când a jucat în serialul Milyonda Bir, rol ce i-a adus primul pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi multe roluri în seriale și filme de excepție, cărora Uraz le-a făcut față cu brio, reușind să urce rapid în topul celor mai apreciați actori tineri din Turcia. Deși la debutul lui în actorie s-a confruntat cu o problema gravă de sănătate, ajungând în pragul obezității, treptat și cu multă răbdare, dar și cu ajutorul mamei sale, Uraz Kaygılaroğlu a reușit

să se recupereze și să redevină un om normal și să dobadeasca o silueta de invidiat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect! Iată cum a fost nevoit actorul Uraz Kaygılaroğlu să își vopsească părul

Problemele sale de sănătate au avut că punct declasantor drama cumplită trăită de Uraz Kaygılaroğlu în copilărie, când și-a pierdut tatăl, Mehmet Ali Kaygılaroğlu, pe care îl adoră. Deși avea pe atunci doar patru ani, Uraz a conștientizat totul și a suferit enorm alături de mama să.

De atunci, mama să, Gamze Yücer, i-a fost și mama și tată și l-a sprijinit enorm în tot ceea ce și-a dorit să realizeze atât în carieră, cât și în viață personală.

Probabil că din această cauza, Uraz Kaygılaroğlu și-a dorit să își întemeieze propria familie de timpuriu, căsătorindu-se cu actrița Melis İşiten, la vârstă de 27 de ani, iar după un an de la căsătorie a venit pe lume și fetiță lor, Ada, care reprezintă întregul univers pentru celebrul actor în prezent.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, pasiune nebănuită! Iată ce adoră să facă actorul Uraz Kaygılaroğlu, atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.