Gediz din serialul Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte în prezent celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2022, 14:43
Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului Foto(4)
Uraz Kaygılaroğlu, alaturi de colega sa, Neslihan Atagul
Sursa: Instagram Uraz Kaygılaroğlu

Actorul Uraz Kaygılaroğlu s-a infectat recent cu noul coronavirus și s-a văzut nevoit să renunțe la filmările pentru noul lui proiect la care lucra în prezent.

Carismaticul Uraz Kaygılaroğlu a cucerit atât publicul din Turcia cât și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția producției Fiica ambasadorului, în care interpretează rolul Gediz, un tânăr șarmant și cuceritor, care o place nespus de mult pe frumoasa Nare, protagonista serialului.

Cine este Gediz din serialul Fiica ambasadorului, dincolo de platourile de filmare

Deși are doar 34 de ani, actorul Uraz Kaygılaroğlu a jucat deja în 16 seriale de televiziun și 9 filme artistice, care i-au adus mari succese de-a lungul celor peste zece ani de carieră în actorie și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.
Uraz Kaygılaroğlu s-a născut în anul 1987, în localitatea Balikesir, din Turcia, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul și pasiunea pentru teatru și l-au îndrumat peste ani să îndrepte către o carieră în domeniu.

La vârstă majoratului Uraz Kaygılaroğlu a decis să studieze Facultatea de Publicitate în cadrul Universității Bilgi.

Talentatul actor Uraz Kaygılaroğlu a debutat cu rolul secundar Berke, în serialul Milyonda Bir, în anul 2008 și apoi a acceptat din ce în ce mai multe propuneri. În anul 2019 a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în care a interpretat rolul Gediz, care de asemenea i-a adus mare succes.

Iar anul trecut a început să joace în serialul Üç Kuruş, la care încă filmează alături de mulți alți colegi de breaslă talentați.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși actorii la ședința foto pentru Fiica Ambasadorului, serial difuzat de Kanal D! Imagini inedite

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19!

De curând, presă din Turcia a anunțat anunțat că celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu s-a infectat cu COVID-19 și a fost nevoit să renunțe temporar la filmări, deoarece a intrat în carantină.

Pentru că s-au descoperit mai multe cazuri de COVID-19 producătorii au decis să amâne pentru o perioada filmările.

Potrivit publicației gecce.com, Uraz Kaygılaroğlu se află în carantină la domiciliu, unde își urmează tratamentul prescris de medici, iar starea să este una stabilă în prezent. Tot presa din Turcia a anuntat si faptul ca multe persoane din stafful noului proiect la care lucra celebrul actor s-au infectat cu noul coronavirus si tocmai de aceea s-au sistat fimările pentru o perioadă.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.