Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect! Iată cum a fost nevoit actorul Uraz Kaygılaroğlu să își vopsească părul

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Uraz Kaygılaroğlu este considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia și continuă să surprindă publicul cu aparițiile sale!

Tânărul actor Uraz Kaygılaroğlu a câștigat admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în seriale turcești de excepție, care s-au bucurat de mare audiență.
Deși are doar 34 de ani, Uraz Kaygılaroğlu a cucerit telespectatorii din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte.

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect!

Carismaticul Uraz Kaygılaroğlu a captivat și admirația publicului din România, care l-a cunoscut recent în serialul Fiica ambasadorului, în care acesta joacă impecabil rolul Gediz, un tânăr ambițios care râvnește la frumoasă protagonista Nare. Cu o voință de fier și un talent remarcabil, Uraz Kaygılaroğlu și-a construit carieră în actorie pas cu pas și a avut o evoluție spectaculoasă și rapidă de-a lungul ultimilor ani.

Dacă pe plan profesional destinul i-a surâs încă de la debutul lui în actorie, în viață personală, Uraz Kaygılaroğlu nu s-a bucurat de același mare succes. Deși credea cu ani în urmă că își întâlnise marea iubire, la doar cinci ani de la căsătoria cu actrița Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu a divorțat, în ciuda faptului că între timp devenise și tăticul unei fetițe superbe. În prezent, celebrul actor se află în relație de prietenie cu fosta să soție pentru a avea împreună grijă de fiica lor, însă se pare că și-a întâlnit și o nouă iubita,

alături de care s-a expus deja în public.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arăta seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, pe vremea când lupta cu obezitatea! Iată cum a reușit Uraz Kaygılaroğlu să scape de kilogramele în plus!

După încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, Uraz Kaygılaroğlu a fost cooptat într-un alt proiect de amploare, pe care nu a putut să-l refuze. Este vorba despre serialul Üç Kuruş, ale cărei filmări au început în anul 2021. Din distribuție mai fac parte și alți actori renumiți precum: Ekin Koc, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora. Pentru acest nou proeict celebrul Uraz Kaygılaroğlu a fost nevoit să își schimbe foarte mult înfățișarea, să își vopsească părul blond și să adopte o tunsoare modernă.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, prima apariție în public alături de noua sa iubită! Iată cum au fost surprinși Uraz Kaygılaroğlu și superba lui parteneră, după perioada de carantină!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.