Gediz în pericol de moarte! Tânărul suferă un accident grav și se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla, luni, 28 martie, în serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2022, 21:14
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)

Gediz ajunge pe patul de spital

Sursa: Captură KANAL D

Gediz trece prin momente cumplite, după ce suferă un grav accident! Tânărul este în pericol de moarte, spre disperarea familiei sale!

Deși Nare l-a părăsit pe iubitul ei Sancar, legendă păsării pestrițe continuă în serialul Fiica ambasadorului cu noi momente emoționante și situații captivante, în fiecare săptămâna, luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.
Plecarea inopinată a frumoasei Nare a lăsăt în urmă multe regrete și suspine în sufletul lui Sancar, dar și multă tristețe și lacrimi amare pentru micuța Melek. Însă cei doi au de gând să meargă mai departe și să încerce să fie fericiți, consolidându-și relația tată-fiica.


Noi evenimente dramatice și momente emoționante se vor petrece în viață personajelor din serialul Fiica ambasadorului și în episodul de luni, 28 martie, când tânărul Gediz va suferi un grav accident și va ajunge pe patul de spital, zbatandu-se între viață și moarte.

Ce se va întâmpla în serialul Fiica ambasadorului, luni, 28 martie: Gediz în pericol de moarte

Deși plecarea lui Nare le-a pricinuit mare tristețe și le-a adus o mare durere și o lipsa imensă în suflete, Sancar și Melek vor încerca din răsputeri să meargă mai departe și să fie din

nou fericiți în sânul familiei Efeoglu. La sugestia micuței Melek, Sancar îi face o promisiune de tată lui Melek, spunându-i că va face tot posibilul să o facă fericită și să se simtă prințesă familiei.

Între timp, Yahya primește o veste minunată din partea amantei sale, Dudu, care îl anunță că va deveni tată, așa cum își doarea de mult timp.

Astfel, căsnicia lui cu Elvan va fi în pericol de destrămare definitivă.

Citeste si: Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz Kaygılaroğlu!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Gediz suferă cumplit după plecarea bruscă a lui Nare și trece printr-o perioada extrem de dificilă emoțional. Tânărul încearcă din răsputeri să o găsească pe femeia iubita, însă toate eforturile lui sunt în zadar. Dacă pe Sancar prezența fiicei lui îi aduce consolare și liniște, pe Gediz pare că nimic nu îl poate ajută să o uite pe Nare. În cele din urmă tânărul suferă un accident cumplit de circulație și ajunge în stare gravă la spital, agonizând între viață și moarte.

Familia lui Gediz este devastată de durere și se roagă pentru că tânărul să își revină.

Nici Sancar nu rămâne indiferent la suferință camaradului sau, Gediz, care este în pericol de moarte și are de gând să îl ierte pentru toate câte i-a pricinuit, dar mai ales pentu faptul că se căsătorise cu Nare în secret. Aflați ce se va întâmplă cu Gediz, dar și cum va reacționa Sancar la aflarea veștii despre accidentul prietenului sau, luni, 28 martie, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ea este cea mai importantă femeie din viața lui Gediz din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arată mama lui Uraz Kaygılaroğlu!