Gelozia a pus stăpânire pe Ionuț: ”Te-ai uitat la Antoni” La ce concluzie au ajuns Bianca și Ionuț în camera roșie

Author: Diana Bostan
Actualizat: 11 ian 2024, 19:22

Bianca și Ionuț discută în camera roșie

Sursa: Captură Youtube

Emoțiile ating cote maxime în ”Casa iubirii”. Cu câteva zile înainte de marea finală, Bianca și Ionuț trec prin momente de cumpănă. Ce-i reproșează Ionuț iubitei sale?

Bianca și Ionuț sunt într-un impas, chiar cu câteva zile înainte de marea finală a celui de-al doilea sezon al emisiunii ” Casa iubirii ”. Cei doi au mers în camera roșie pentru a clarifica totul, însă Ionuț face afirmații ce o vor lăsa pe Bianca fără cuvinte. 

Gelozia a pus stăpânire pe Ionuț

Bianca rămâne surprinsă în momentul în care descoperă o nouă latură a iubitului său.

Acesta susține că Bianca nu-i mai acordă atenție și se arată deranjat de dansul pe care aceasta la avut cu Antoni.

Te-ai uitat la Antoni cum la mine nu te-ai mai uitat în ultimul timp. Fericirea aia din ochii tăi, când ești cu mine nu am mai văzut-o. Eu am înțeles și pe partea cealaltă, că eu toată săptămâna asta ți-am supt din energia aia bună, era de înțeles”,

i-a spus Ionuț iubitei sale, în camera roșie.

Citește și: Catinca, dezvăluiri incendiare după eliminarea din ”Casa iubirii”: ”Nu o agreez deloc, nu-mi place persoana ei” Ce spune Catinca despre relația cu Robert

Bianca se apără și susține că lucrurile nu sunt deloc așa cum par, iar între ea și Antoni nu s-a întâmplat nimic romantic. Concurenta a mărturisit faptul că totul a fost pus la cale pentru ca Antoni să danseze cu Larisa sau cu Vlada.

”Nu e vorba de asta, noi ne plictiseam și în sfârșit s-a întâmplat ceva. Hai o piesă, o melodie, dar toată ideea a fost ca Antoni să danseze cu Larisa, cu Vlada. Când o să vezi dansul în sine nu a fost nimic romantic”, au fost argumentele aduse de Bianca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La ce concluzie au ajuns cei doi îndrăgostiți

După ce Bianca și-a lămurit iubitul cu privire la dansul cu Antoni, Ionuț i-a mărturisit faptul că are încredere în ea și că nu ar renunța la iubita sa pentru lucruri atât de mărunte. ” Eu chiar consider că noi ne potrivim”, a spus Ionuț.

Citește și: Relația dintre Bianca și Ionuț a ajuns la final? Vedeți ce se va întâmpla cu cei doi în camera roșie joi, 11 ianuarie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”

Tot răul spre bine, iar Bianca și Ionuț au uitat de neînțelegeri, fiind convinși că vor privi episoadele și se vor amuza pe seama discuțiilor din casă. Înainte de a părăsi camera roșie, Ionuț și Bianca s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional.

Pentru a se amuza pe seama situației, Bianca face o glumă și-l întreabă pe Ionuț dacă se uită cum trebuie la el: ”Mă uit la tine cum trebuie? Mă uit zâmbind? Că la Antoni mă uitam râzând”,

a spus Bianca.

Cei doi au părăsit camera roșie zâmbind și speră că se vor înțelege mai bine în această săptămână atât de specială, fiind ultima săptămână pe care o vor petrece în casă.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?