Gelozia atinge cote maxime în casa fetelor. Alexandra și Ionuț, momente de tandrețe în camera roșie. Larisa a explodat!

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:09
Gelozia atinge cote maxime în casa fetelor. Alexandra și Ionuț, momente de tandrețe în camera roșie. Larisa a explodat! Foto(4)

Gelozia atinge cote maxime în casa fetelor. Alexandra și Ionuț, momente de tandrețe în camera roșie. Larisa a explodat!

Sursa: Captură KANAL D

Momente de gelozie în Casa Iubirii, după ce Alexandra la chemat pe Ionuț în camera roșie. Larisa a explodat când a văzut imaginile cu cei doi.

Larisa și Ionuț și-au oficializat relația în urmă ceva timp, însă, Alexandra nu pare să țină cont de acest aspect, astfel nimic nu a reținut-o să-l cheme pe tânăr în camera roșie. Apropierea dintre ei a lăsat-o mască pe Larisa, care efectiv nu a știut cum să reacționeze la vederea imaginilor.

Alexandra, atac direct la adresa Larisei. Tânăra l-a chemat pe Ionuț în camera roșie

Alexandra este una dintre cele mai noi fete din casă, are 19 ani, însă tinde spre ce nu este al ei. Încă de când a intrat în casă, bruneta a pus ochii pe Ionuț. Este bine cunoscut faptul că Larisa și Ionuț formează un cuplu de ceva timp, însă acest aspect nu a interesat-o pe Alexandra, care cu orice preț vrea să-l obțină pe tânăr.

Aceasta l-a chemat pe Ionuț în camera roșie, între ei au existat câteva apropieri, care nu i-au picat deloc bine Larisei. Tânăra a văzut tot ce s-a întâmplat între ei, ba chiar a menționat că Alexandra este diabolică.

Citeste si: Andreea Mantea, apariție mai puțin obișnuită în mediul online. Iată ce a postat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare: ”Are ceva?”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Te-am chemat aici ca să discutăm alte aspecte...cum ar fi refuzul tău la date-ul care ne-a fost oferit”, a spus Alexandra.

Tânăra este de părere că Ionuț ar fi trebuit să accepte întâlnirea și să nu refuze oportunitatea chiar dacă nu s-ar fi înfiripat nimic între ei.

”Îmi pare sincer rău că nu am făcut asta...Ești o fată foarte mișto, dar eu respect foarte mult ce se întâmplă între mine și Larisa.”, a spus Ionuț.

Soneria a sunat, însă Ionuț nu s-a clintit de lângă Alexandra, acesta a ținut-o cu forța de mână pentru a lămuri ce s-a întâmplat, deși puteau fi pedepsiți. 

”Ce jucăușă e ea...e foarte malefică fata asta, să-l cunoască dacă vrea”, a spus Larisa după ce a văzut imaginile cu cei doi din camera roșie.

Citeste si: Unde s-a refugiat Natalia după eliminarea de la Casa Iubirii și ce spune despre sărutul pe care Sorin i l-a furat: "A fost sălbatic!"