GELOZIA, boala curata! Ce a facut un BARBAT pentru a-si proteja concubina de fost sot VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:05

Barbatul si fosta lui sotie au fost casatoriti mai bine de 5 ani si au impreuna 2 copii. In urma cu un an au divortat, insa barbatul nu a incetat nici o clipa sa se gandeasca la ea.

 Intr-o seara s-a dus la femeie acasa sa ii ceara sa se impace, insa acolo a gasit-o cu noul ei iubit. Gelos, omul a inceput sa faca scandal.

Speriata femeia si-a chemat in ajutor rudele care l-au legat pe barbat de copacul din fata casei dupa care au sunat la 112. Cand au venit politistii l-au gasit pe barbat inca in viata insa in stare grava. Au chemat imediat un echipaj de la ambulanta insa la scurt timp omul a murit.


In timp ce rudele femeii spun ca nu l-au batut deloc, tatal barbatului spune ca aceasta era desfigurat. Atat cumnatul, cat si concubinul femeii au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore si vor fi prezentati la parchet cu propunerea de arestare preventiva. Ei risca pana la 10 ani de inchisoare. 


 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?