Gelozia i-a intunecat mintile unui barbat din Timis! Si-a injunghiat sotia cu 15 ani mai tanara, apoi a dat foc locuintei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:32

A fost iadul pe pamant in localitatea Sanmihaiul Roman din judetul Timis!

Infernul a fost dezlantuit de un barbat in varsta de 65 de ani, gelos peste masura.Cuprins de ganduri negre, barbatul in varsta de 65 de ani si-a injunghiat consoarta cu 15 ani mai tanara.

Cei doi soti se mutasera de putin timp in sat si pareau o familie linistita. Femeia se intorsese de curand acasa, de la munca din Germania, pentru a petrecere Pastele alaturi de cei dragi.

In schimb, barbatul ei avea alte ganduri. Vecinii povestesc ca piromanul era extrem de gelos pe  sotia lui. Aseara,  dupa o cearta aprinsa cu aceasta,  a injunghiat-o apoi a dat foc locuintei.

Cu ultimele puteri femeia a reusit sa se tarasca  pana in strada unde a strigat dupa ajutor.In urma ei flacarile inalte de cativa metri au mistuit in totalitate casa in care si-a dat foc barbatul.

In zadar s-au chinuit pompierii sa stinga valvataia cat mai repede. Trupul  omului  a fost gasit fara suflare in interior.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Femeia, in schimb, a supravietuit. Ea a fost transportata la spital cu rani serioase. Ea a fost operata in cursul noptii si este acum internata la sectia de Terapie Intensiva. Politistii au inceput o ancheta si urmeaza sa stabilieasca cu exactitate, cum s-a intamplat tragedia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.