Gelozia lui Alex Bobicioiu pune piedici în relația cu Simina Loica. Ce „sfat” i-a dat iubitei sale pentru ca relația să meargă bine: „Ești prietenoasă cu alți băieți”

Autor: Madalina Maftei

Gelozia lui Alex Bobicioiu pune piedici în relația cu Simina Loica

Un mesaj postat de Alex Bobicioiu pe rețelele de socializare i-a pus pe gânduri pe internauți, care cred că este un reproș la adresa Siminei Loica.

Povestea de dragoste dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu a început la scurt timp după ce tânăra a pus punct relației cu Alex Zănoagă. O perioadă au ținut secret că formează un cuplu, iar vestea au dat-o în mediul online, uimind pe toată lumea. Relația lor nu a fost roz, încă de la început au întâmpinat multe obstacole, iar neînțelegerile au intervenit între ei.

Acum, lucrurile par că s-au mai liniștit și se pot bucura de relație, ba chiar plănuiesc să devină părinți.

Alex Bobicioiu, reproșuri la adresa Siminei Loica

Alex Bobicioiu este îndrăgostit nebunește de Simina Loica și este dispus să facă multe compromisuri ca să fie fericită. Deși situația cu Alex Zănoagă este pe cale să se sfârșească odată ce divorțul se va finaliza, se pare că în continuare tânărul are anumite temeri.

La un moment dat, Simina a declarat că Bobicioiu este un bărbat gelos, motiv pentru care între ei există mai mereu discuții aprinse. Mesajul postat de el în mediul online ar putea confirma faptul că este un bărbat gelos și că își dorește ca Simina să fie doar a lui și să nu fie prietenoasă cu alți bărbați.

Citeste si: Exclusiv! Simina Loica a dezvăluit cum se înțelege cu fosta soacră după bătaia încasată de Zănoagă de la Bobicioiu: "S-a supărat pe mine!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Drept dovadă, Alex Boicioiu a postat un mesaj în care lasă încă o dată de înțeles că are sentimente puternice pentru partenera sa și nu este de acord să fie prietenă și cu alți bărbați. Acesta și dorește ca iubita lui să nu-l facă niciodată gelos. 

„Bărbaților nu le place când ești prietenoasă cu alți băieți pentru că ideea e să-i faci pe ceilalți să-l invidieze pe bărbatul tău, nu pe el să fie gelos pe alții.”, 

a fost mesajul postat de Alex Bobicioiu în mediul online.

Recent, bărbatul a mai dezvăluit că plănuiește să se căsătorească cu Simina și, totodată, vor să devină părinți.

Citeste si: Exclusiv! Zănoagă a plecat la Londra după meciul cu Bobicioiu. Ce s-a întâmplat după meciul cu actualul iubit al Siminei Loica: "Nu îmi mai simțeam picioarele!"

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.