Gelozia nu ascultă de rațiune! Mădălina și George, momente dificile în casa "Puterea dragostei"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 oct 2020, 19:00
Mădălina și George, momente dificile

Mădălina și George au devenit din ce în ce mai apropiați, însă când povestea lor de iubire părea să prindă contur, a intervenit gelozia. Ce acuzații i-a adus concurentul femeii, pentru care are sentimente puternice?

Atunci când iubești, gelozia apare la orice pas. Se întâmplă acest lucru și în "cuplul" Mădălina și George. Deranjat de un gest pe care l-a făcut concurenta, George a decis să îi răspundă cu aceeași monedă. Astfel, bărbatul a sărutat-o pe Alexandra de față cu cea pentru care a declarat că are sentimente puternice.

Gelozia a atins cote maxime la "Puterea dragostei"

Mădălina nu se mai ferește să arate ce simte cu adevărat pentru George, astfel că în momentul în care concurentul a sărutat-o pe Alexandra, aceasta i-a arătat că este geloasă. S-a ridicat de pe canapea, a aruncat cu o pernă în el și a întrebat "ce pedeapsă este aceasta?"

George a ținut să menționeze că nu a fost o pedeapsă, ci doar a vrut să o facă să simtă ce a simțit și el în momentu în care l-a pupat pe Rareș.

"Eu m-am ridicat să te aștept, iar tu l-ai pupat pe Rareș și ai plecat. M-am pus jos ca prostul. Mă certam cu Marinescu, ai venit tu, m-am ridicat, am crezut că îi pupi pe toți, dar tu l-ai pupat pe Rareș și ai plecat.  Și eu m-am așezat înapoi pe scaun. Am făcut-o din propria inițativă.", a mărturisit George.

Vizibil deranjată, Mădălina a încercat să se scuze, aceasta mărturisind că din cauza lui l-a sărutat pe Rareș.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"George, am primit pedeapsa din cauza ta!", a spus concurenta.

Rămâne de văzut dacă este vorba doar de gelozia lui George sau sunt și alte lucruri la mijloc.