Gelozia o cuprinde pe Derin și recurge la un gest necugetat. Să fie acesta sfârșitul lui Volkan?! În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul” noi evenimente dramatice vor avea loc

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 feb 2023, 10:15
Onur, care s-a îndrăgostit de ea, îi zice că nu merită să își distrugă viața pentru Volkan Foto(4)

Onur, care s-a îndrăgostit de ea, îi zice că nu merită să își distrugă viața pentru Volkan

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul”, la Kanal D.

 Noi evenimente dramatice vor avea loc în această seară. Derin îl aude pe Ali spunând că Asya și Volkan s-au sărutat și pleacă nervoasă.  Ali o vede și îl sună repede pe Volkan, căci este îngrijorat că Derin ar putea să-i facă ceva rău mamei sale.

Derin vrea să-i vină de hac lui Volkan 

Derin se duce la Onur și îi povestește ce s-a întâmplat. Onur, care s-a îndrăgostit de ea, îi zice că nu merită să își distrugă viața pentru Volkan, dar Derin este obsedată de ideea că Asya va

câștiga dacă se desparte de Volkan și refuză să recunoască faptul că Volkan o trădează și o folosește.

În momentul în care Derin se întoarce acasă, se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic și-i zice lui Volkan că nu a auzit ce vorbeau Ali și Asya. Ali nu mai vrea ca Asya să sufere din cauza lui Volkan.

Citește și: Derin îl trădează pe Volkan! Aflați cum va decurge planul de răzbunare pus la cale de Asya și ce se va întâmpla cu mariajul lui Volkan, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00!

Derin, cuprinsă de furie, i-a o foarfecă și îl atacă pe Volkan, rămâne de văzut dacă bărbatul va supraviețui în urma atacului femeii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Asya continuă să se prefacă supărată pentru că Volkan amână divorțul. Îl manipulează spunându-i că Derin este în stare de orice ca să îi despartă și că se teme că îi va face rău lui. Ca să o enerveze pe Derin, parfumează haina lui Volkan cu parfumul ei, ca să își dea seama că a fost la ea.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, strigăt disperat de ajutor pentru locuitorii din orașul lui natal, Adana! Celebrul actor are multe rude si prieteni în cea mai afectată zonă de cutremurele devastatoare!

Seara, atunci când Volkan se duce acasă la Asya, nu găsește pe nimeni înăuntru. Gonul îl sună și-i zice că nu știe unde este Derin și că ultima dată când au vorbit, ea mergea spre casa lui Asya.

Volkan găsește ușa mașinii lui Asya deschisă și telefonul ei este lângă mașină.