Gelozia se instalează în Casa Iubirii! Radu privește mâhnit cum Alexandru o ia în brațe pe Cristina, vineri, 16 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Radu, mâhnit, privește cu greu imaginile în care apare Cristina și Alexandru.

Alexandru și Cristina au parte de o apropiere neașteptată. Cei doi sunt foarte apropiați și le face o demonstrație inedită concurenților din Casa Iubirii. Radu nu este deloc încântat de imaginile care se derulează sub ochii săi. Să fie acesta momentul în care concurentul conștientizează ca a pierdut-o de tot pe Cristina?

Cristina și Alexandru, apropiere neașteptată

Alexandru și Cristina au un moment romantic în Casa Iubirii. Cei doi încearcă să reproducă celebra scenă din filmul ”Titanic”, moment în care Radu privește întreaga scenă.

Gelozia lui Radu se poate citi clar în ochi săi, deși, în nenumărate rânduri, concurentul a precizat că nu mai vrea nimic cu Cristina. 

Citește și: ”Ți-a plăcut pe canapea și vrei să continui pe canapea?” Bianca a atacat-o pe Cristina, după ce aceasta l-a pipăit pe Laurențiu, în camera roșie. Nu ratați o nouă ediție, miercuri, 14 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Se pare că gesturile contrazic vorbele, Radu este foarte afectat de scena care s-a derulat sub ochii săi. Este acesta un semn că Radu încă are sentimente pentru Cristina, deși o refuză și îi spune că nu mai vrea o relație cu ea.

Ionuț: Era supărată Cristina. 

Radu: Ce? 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ionuț: Cristina era supărată.

Radu: Dar ce am făcut? Eu sunt conștientă că Cristina a fost deranjată de chestia asta, cum eu mi-am expus punctul de vedere și am spus că nu-mi mai doresc absolut nimic, nicio împăcare cu ea și ea a fost de acord cu mine și am căzut amândoi de comun acord. Eu, acum, nu pot sa stau separat de absolut toate fetele din emisiune și să nu mai am nicio interacțiune. 

Radu se contrazice în vorbe, mai ales după ce a văzut-o pe Cristina în brațele lui Alexandru, cel mai nou băiat din Casa Iubirii. 

Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, vineri, 15 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Robert fuge să vadă ce a pățit Mihaela, în casa fetelor: ”Nu mai plânge, te rog” Ce o neliniștește pe concurentă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.