Gelozia şi rivalitatea dintre fete face prima victimă

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:42

Adina, eliminată din cursa pentru inima lui Bogdan.

Supărate foc că au o rivală de temut în persoana Adinei, candidata surpriză, Elena, Laura şi Florentina pun la cale un plan diabolic, asta după ce micile şiretlicuri cum ar fi adăugarea de piper în loţiunea de plajă nu l-au putut ţine pe Bogdan departe de Adina.

Tocmai când erau pe punctul de a înfiripa o idilă, Bogdan află că Adina, favorita în cursa pentru inima sa, are un potenţial iubit.

Fetele au urmărit-o şi au făcut o fotografie în care tânără era într-o ipostază compromiţătoare cu un alt băiat. Gelozia le-a împins la gesturi care nu fac cinste unei domnişoare: au verificat mesajele din telefonul Adinei şi au aflat, astfel, că rivala lor se vede şi cu alţi băieţi.

La aflarea veştii, deşi vizibil dezamăgit, decizia lui Bogdan a fost fermă. Adina a fost eliminată, iar Elena, Laura şi Florentina au scăpat, astfel, de o rivală puternică.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: