Gelozia și violența au dus la destrămarea unei relații de iubire! Descoperiți sâmbătă, 13 noiembrie, de la 20:00, la „O nouă șansă”, povestea tulburătoare a unui cuplu greu încercat de destin!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2021, 15:33
Andreea Mantea Foto(4)

Andreea Mantea aduce in atentia publicului o noua poveste uluitoare de viata

Sursa: Captură KANAL D

Sâmbăta aceasta, 13 noiembrie, Andreea Mantea va prezentă o nouă poveste cutremurătoare de viață a unui cuplu, în cadrul emisiunii „O nouă șansă”.

Îndrăgita prezentatoare TV, Andreea Mantea, continuă să aducă în atenția telespectatorilor Kanal D, în fiecare sâmbătă seară în cadrul emisiunii „O nouă șansă” povești impresionante despre sacrificii, dragoste trădată, relațîi toxice, prietenii transformate în ura și dispreț, violență domestică și gelozii, dar și despre dorința de a mai acordă o șansă celor care au trădat, despre greșeli din trecut, sau reintalniri surprinzătoare și iertări neașteptate.

Gelozia și violența domestică au dus la destrămarea unei relații de iubire! Un bărbat regretă gesturile teribile din trecut și vrea să-i ceară iertare fostei lui partenere!

Încă de la primele ediții difuzate la Kanal D, emisiunea „O nouă șansă”, prezentată de Andreea Mantea a fascinat publicul prin intermediul poveștilor impresionante și emoționante descoperite în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

Producția „O nouă șansă” este inspirată dintr-un format internațional de succes, denumita "Second Chance", realizat în Turcia, în care persoane greu încercate de destin își prezintă poveștile tulburătoare de viață din trecutul lor, sau erori grave săvârșite la un moment dat în viață lor, pe care își doresc să le îndrepte după mulți ani de regerete, zbucium interior și remușcări.

În această sâmbătă, 13 noiembrie 2021, de la ora 20:00, Andreea Mantea va prezența o nouă poveste cutremurătoare de viață a unui cuplu care s-a destrămat cu câțiva ani în urmă din cauza

geloziei, a neîncrederii dintre parteneri și a violenței domestice. Un bărbat marcat de regrete și remușcări își dorește enorm să o poată reîntâlni pe fosta lui partenera de viață pentru a-i cere iertare pentru tot răul pe care i l-a provocat cândva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul a mărturisit în față Andreei Mantea faptul că și-a iubit partenera însă era extrem de gelos și ajunsese să îi reproșeze chiar și cele mai banale convorbiri telefonice cu colegii ei bănuind-o că

îl înșela. Însă apogeul geloziei sale s-a întâmplat chiar în noaptea în care femeia l-a anunțat că este însărcinată și atunci ceea ce ar fi trebuit să fie un moment fericit s-a transformat în cel mai trist deoarece bărbatul a crezut că partenera să aștepta copilul altui bărbat de fapt. Mai mult decât atât, bărbatul a și agresat-o fizic pe iubita să, moment în care această a decis să pună capăt relației lor și să se retragă.

În prezent bărbatul își dorește să o poată reîntâlni pe fosta lui partenera pentru a-i cere iertare pentru toate rele pricinuite în trecut. Aflați ce se va întâmplă cu cei doi tineri care s-au iubit enorm cândva, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 20:00, la „O nouă șansă”.

Citeste si: Un bărbat a distrus căsnicia unei femei și apoi a trădat-o! Aflați o nouă poveste tulburătoare de viață, la „O nouă șansă”, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in emisiunea “O noua sansa”, cand lipseste curajul de a risca pentru iubire