Gelozie și replici pline de ironie în Casa iubirii! Cosmin va recunoște că a plăcut-o pe Lorena! Iată cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, marți, 8 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 aug 2023, 20:21

Laurentiu, replici acide la adresa rivalului sau

Sursa: Captură KANAL D

Ies la iveală detalii uluitoare ce vor stârni gelozie și reacții aprig în Casa iubirii! Cosmin va recunoaște că a intrat pentru Lorena în emisiune! Laurențiu va fierbe de gelozie! Iar Mihaela va fi deranjată de apropierea neașteptată dintre Robert și Irina! Cele doua cupluri vor fi din nou greu încercate!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, cu noi concurenți dornici să își caute jumătatea, cu întâlniri romantice, noi idile de poveste dar și multe tensiuni și răsturnări aprige de situație care deseori îi pun pe concurenți la grele încercări. După ce ediția de sâmbătă, Lorena și Laurențiu au recunoscut oficial că se plac și că își doresc să aibă o relație serioasă în cadrul show-ului, marți, lucrurile se vor precipită din între cei doi concurenți, după ce Cosmin va recunoaște, la sugestia lui Radu, faptul că a intrat

în emisiune pentru Lorena, motiv pentru care Laurențiu se a înfuria și își va stăpâni cu greu starea nervoasă. Nici pentru Mihaela și Robert nu va fi o zi prea benefică deoarece între ei va interveni din nou Irina și le va crea noi probleme.

Gelozie și replici pline de ironie în Casa iubirii! Cosmin va recunoște că a plăcut-o pe Lorena! Iată cum va reacționa Laurențiu

În ediția de marți, 8 august, noi situații tensionate se vor isca în Casa iubirii. Radu va fi cel care va deschide Cutia Pandorei, afirmând faptul că cei doi concurenți noi Catinca și Cosmin au intrat pentru a-i cunoaște pe Laurențiu și respectiv pe Lorena, însă în acel timp, Lorena și Laurențiu se aflau deja într-o perioada de cunoaștere și tatonări și astfel Cosmin și Catinca au început să se apropie din ce în ce mai mult.

Radu: Cumva e în x! Catinca a intrat pentru Laurențiu, iar Cosmin pentru Lorena, iar Laurențiu e cu Lorena, el cu Catinca!

Robert: Nu dați acum în el că a ales varianta mai ușoară! Nu e nicio varianta mai ușoară! I-a plăcut mai mult de Catinca!

Laurențiu: Facem schimb de parteneri!

Bianca: Dacă vrei tu!

Pe de altă parte, Bianca va interveni în discuție și îl va întreba pe Cosmin de ce anume nu și-a urmat visul pe care l-a avut de când a intrat în emisiune, de a se apropia de Lorena, iar tânărul va răspunde că Lorena se află deja în cunoaștere cu Laurențiu și nu a vrut să bată la ușa închisă.

Bianca: Tu ți-ai făcut așa o impresie, ai văzut pe TV una altă despre Lorena, ai venit aici și gata ai uitat, nu ți-ai mai urmat visul și scopul!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lorena: Păi a văzut-o pe Catinca!

Cosmin: Ea era în cunoaștere cu Laurențiu! Eu nu mă bag în relația lor!

Robert: Dacă el nu vede o ușa deschisă din partea Lorenei cum să insiste acolo?

Laurențiu: Păi să mai bată o dată la ușa!

Și tot în ediția de marți, în Casa iubirii vor există momente dificile și în cazul cuplului format din Mihaela și Robert. Deși în ediția de luni, cei doi s-au reapropiat și chiar s-au sărutat și păreau tot mai dispuși să pună capăt pauzei, mâine, lucrurile se vor precipită din nou între cei doi concurenți. Aflată în casă băieților, Irina îi va propune lui Robert să joace împreună biliard, moment în care Mihaela va fierbe de gelozie și va reuși cu greu să își ascundă starea nervoasă.

Citește și: Momente de senzație în Casa iubirii! Mihaela l-a sărutat pe Robert! „Nu m-am putut abține!” Iată cum a reacționat concurentul

Citește și: Preferatul publicului a fost desemnat, din nou. Cine a plecat acasă cu cecul în valoare de 5.000 de lei: „Încă o dată sunt surprins de către învingătorii mei”