Gem de caise cu migdale
Cost estimativ: 35 lei pentru 4 borcane
Ingrediente
2 kg caise
500 g zahar
O cana de apa
200 g migdale crude
Mod de preparare
Se spala caisele si se curata de samburi.
Samburii se pun intr-un tifon si se leaga la gura.
Caisele se amesteca cu zahar si apa, apoi se lasa la macerat cateva minute.
Se pun la fiert, la foc iute, pana cand ajung la fierbere.
Se lasa focul incet, apoi se adauga samburii de migdale si saculetul de samburi de caise.
Se fierbe timp de o ora- o ora si jumatate, la foc mic, amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fundul cratitei.
Ingrediente
2 kg caise
500 g zahar
O cana de apa
200 g migdale crude
Mod de preparare
Se spala caisele si se curata de samburi.
Samburii se pun intr-un tifon si se leaga la gura.
Caisele se amesteca cu zahar si apa, apoi se lasa la macerat cateva minute.
Se pun la fiert, la foc iute, pana cand ajung la fierbere.
Se lasa focul incet, apoi se adauga samburii de migdale si saculetul de samburi de caise.
Se fierbe timp de o ora- o ora si jumatate, la foc mic, amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fundul cratitei.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”